«Απολλώνια» ισορροπία

Στο 1-1 έμειναν Απόλλων Λάρισας και Πόντου σε φιλικό παιχνίδι την Κυριακή (1/10) στο Αλκαζάρ. 

[googlead][/googlead]

Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία Απόλλωνα Λάρισας και Πόντου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (1/10) στο στάδιο Αλκαζάρ. Τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι μεν γηπεδούχοι απέδειξαν πως θα αποτελέσουν «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο, οι δε «Πόντιοι» έβγαλαν στο γήπεδο την ποιότητά τους, με βασική αιχμή τον Εντουάρντο Μπρίτο. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 6′ ο Σαχινίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Ο Απόλλων Πόντου απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Φιρινίδη στο 18’. Ο Ν' λουντουλού με ατομική ενέργεια και σουτ στο ύψος της περιοχής πήγε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας που απέκρουσε το σουτ στην αριστερή του γωνιά. Στο 21′ ένα σουτ του Συμελίδη πέρασε άουτ για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 30′ ο Σουλίδης εκτέλεσε φάουλ πλασαριστά για τους γηπεδούχους με αποδέκτη τον Μαυριά, αυτός κοντρόλαρε και σουταρε όμως το έβγαλε ο Καλογεράκης. 

Λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μπρίτο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ νίκησε τον Φιρινίδη για το 0-1. Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη ξεκίνησαν καλά και το β’ ημίχρονο και έφτασαν στο γκολ, όταν στο 55’ ο Διβανές με σουτ από μακριά νίκησε τον Καλογεράκη και ενώ είχε προηγηθεί λάθος του πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 68′, με τον Βουτσιάς να πιάνει σουτ στην κίνηση και τον Καλογεράκη να διώχνει εντυπωσιακά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (64′ Κραβαρίτης), Σάββας (69′ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β.(88′ Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας (77′ Ιορδανίδης), Χατζής (83′ Καμπέρης), Σουλίδης (69′ Τσιλούλης), Διβανές (74′ Μίλιτς), Σαχινίδης (77΄Ιβανίδης), Καρακατσάνης (64′ Βουτσιάς), Μαυριάς (74′ Τζάνης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης(78′ Φάμπιο), Καλί, Γεωργιάδης (75′ Μιλοσάβλιεφ), Ν' Λουντουλού (75′ Γκουγκούδης), Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (60′ Καλογέρης), Κυβελίδης (70′ Ντούνγκα), Βεργώνης(78′ Λιόνης), Χασομέρης (7′ λ.τ. Μπρίτο), Σαμαράς (65′ Καπίας).

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep