«Ανεβαίνει» ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος πήρε την άτυπη ρεβάνς (2-0) απέναντι στη Σπάρτη. Πολλές αλλαγές οι δύο ομάδες.

Τη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της Σπάρτης στις 9 Σεπτεμβρίου έδωσαν την Κυριακή (24/09) το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος και η ομάδα της Λακωνίας. Και οι «μελανόλευκοι» αναδείχτηκαν νικητές με 2-0, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό πρόσωπο. Βέβαια, αμφότερες οι ομάδες εμφανίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, καθώς μεσοβδόμαδα είχαν υποχρεώσεις για το Κύπελλο.

Η «Μαύρη Θύελλα» μόλις στο 1' προηγήθηκαν με μακρινό σουτ του Κόκκορη που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μακρυωνίτη. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Σταματής στο 63' μετά από κάθετη πάσα του Κριστέτο. Η ομάδα της Λακωνίας είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσει στο 89' με εκτέλεση φάουλ του Γουόρντεν και στις καθυστερήσεις με δοκάρι του Ευαγγέλου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Τσάπαλος (46' Αθανασίου), Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Σμίλτος (62' Σακελλαρόπουλος), Βλάχος (70' Βατουσιάδης), Ντέμο (67'΄Τσουρής), Γαβριηλίδης, Κριστέτο, Κόκκορης, Γκούφας, Σταματής (77' Γεωργακόπουλος).

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης (68' Τρακάκης), Παναγιώτου (46' Νιάρος), Φουρτάδο, Γκρόσιος (65' Ράνος), Γραικός (81' Ζουλιώτης), Ασπιώτης, Τριανταφυλλάκος, Ευαγγέλου, Κωστάκης (65' Παναγιωτόπουλος), Βοσνακίδης (70' Σάββα), Ντοράγκι (46' Γουόρντεν).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep