Άνοιξε λογαριασμό...

Αιγινιακός και Τρίκαλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Θανάση Ντίνα να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τα κυανέρυθρα.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή (24/09) στο «Γ. Παραλυκίδης» εκεί όπου ο Αιγινιακός και ο ΑΟ Τρίκαλα ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας πιστοποίησε για μία ακόμα φορά ότι θα είναι ανταγωνιστική, ενώ οι Θεσσαλοί, που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου, είδαν τον Θανάση Ντίνα να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τα κυανέρυθρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και μετά το γκολ ο ΑΟΤ ανέβασε ρυθμό και έφερε το ματς στα ίσα στο 65'.

Σημειώνεται ότι και ο Αιγινιακός είχε στη σύνθεσή του αρκετούς αναπληρωματικούς, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα, στο 81' είχε δοκάρι με κεφαλιά του Βλάχου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζούρκου.

Στο 2' ο Χιντζίδης προσπάθησε να πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Καραγκιόζη, αλλά δεν βρήκε στόχο. Επτά λεπτά μετά ο μπακ του ΑΟΤ εκτέλεσε φάουλ και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Ζούρκο, ενώ οι Θεσσαλοί έψαχναν διαδρόμους για να απειλήσουν. Εν τέλει το 1-0 υπέρ των «κυανόλευκων» ήρθε στο 46'. Από κόντρα ο Δωματάς βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο και πλάσαρε εύστοχα.

Ο σκόρερ στο 52' έβγαλε σέντρα για τον Σοφιάνη, αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο 60' από πάσα του Τόμιτς ο Ζγκούρη δεν μπόρεσε να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του. Η πίεση του ΑΟΤ έφερε αποτέλεσμα στο 65'. Ο Τόμιτς εκτέλεσε πλασαριστά για τον Γρονητή, αυτός σέντραρε και ο Ντίνας στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τους Ανδρεόπουλο (71'), Πάνο (72') και το δοκάρι του Βλάχου από πλευράς γηπεδούχων (81').

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης (80' Μενικάλι), Γκατσολάρι, Λεφίδης, Σοφιάνης, Ζούρκος (82' Ταουσάνης), Δωματάς (73' Τσολακίδης), Πολύζος, Φουρτζίου (55' Σισέ). Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Μπιλάλι.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (83' Βουτσελάς), Γκαλίτσιος (75' Βέρτζος), Κοτσώνης (46' Γιαννίτσης), Χιντζίδης (67' Πάνος), Τόμιτς (83' Κατσαντώνης), Τζόκιτς (75' Καπός), Ανδρεόπουλος (83' Μυρσινιάς), Αναστασόπουλος (83' Ζήσης), Γροντής (83' Παρθένης), Ντίνας (67' Μίλιεβιτς), Ζγκούρη (78' Μανώλης).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 01:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep