Διπλό... ετοιμότητας

Η Σπάρτη ήταν ανταγωνιστική, αλλά ο ΑΟ Τρίκαλα έφυγε νικητής (3-1) από την πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Υψηλό βαθμό δυσκολίας είχε για τον σαφώς πιο έτοιμο ΑΟ Τρίκαλα το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σπάρτη. Οι γηπεδούχοι, που ξεκίνησαν καθυστερημένα προετοιμασία, με όπλο τον ενθουσιασμό κόντραραν τους Θεσσαλούς, αλλά ο βαθμός ετοιμότητας των τελευταίων έφερε το «διπλό» με 1-3!

Οι Λάκωνες έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο και, σίγουρα, με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, τα Τρίκαλα με την εμπειρία τους επικράτησαν στην έδρα της πρώην ομάδας του Σωτήρη Αντωνίου με σκόρερ τους Τσίπρα, Γκόλια και Σιαλμά.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο ΑΟ Τρίκαλα, πάντως, στο πρώτο 10λεπτο μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στην πρώτη στατική φάση. Στο 2' ο Γκόλιας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Τσίπρας αφύλαχτος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Γιακουμή και άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά μετά και πάλι από το πόδι του Γκόλια οι Θεσσαλοί απείλησαν, ενώ στο 6' ο Μίλιεβιτς με ατομική προσπάθεια σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και στο 12' ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κοτσώνη. Ο στόπερ του ΑΟΤ στην προσπάθεια να διώξει, έπεσε στο έδαφος και η μπάλα βρήκε στο χέρι του.

Ο ΑΟΤ απείλησε ξανά με τον Μίλιεβιτς στο 30', αλλά στο 37' ο εξαιρετικός Μπαρέττας δημιούργησε το γκολ της ισοφάρισης. Με σέντρα από δεξιά τροφοδότησε τον Ράνο, η μπάλα βρήκε τον ώμο του, ακολούθως τον ώμο του Κοτσώνη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αποστολίδη. Στο 43', μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή. Από λάθος του Γκόλια ο Μπαρέττας έκλεψε, έκανε σέντρα σουτ, όμως η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σωτήρης Αντωνίου φρέσκαρε την επίθεσή του στο 60' με την είσοδο του Σιαλμά αντί του Καπού, αλλά ο μπακ του ΑΟΤ ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στα Τρίκαλα. Από λάθος διώξιμο του Νιάρου στο 62' ο αριστερός μπακ με κεφαλιά νίκησε τον Γιακουμή. Στο 69', μάλιστα, ο Σιαλμάς θα μπορούσε να κάνει το 1-3, αλλά το πλασέ του στην κόντρα δεν βρήκε στόχο.

Από εκεί και πέρα ο ΑΟΤ έκανε διαχείριση του αποτελέσματος, με τη Σπάρτη να απειλεί στο 66' και το 73' με τους Μπαρέττα, Γουόρντεν αντίστοιχα. Το «διπλό» εν τέλει «κλείδωσε» ο Σιαλμάς με εντυπωσιακό γυριστό ο Σιαλμάς και αφού προηγουμένως είχε χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία σε τετ α τετ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 37' Ράνος - 2' Τσίπρας, 62' Γκόλιας, 87' Σιαλμάς
Δοκάρι: 41' Μπαρέττας

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Σάββα, Μάγκας (67' Τριανταφυλλάκος), Νιάρος, Οικονομόπουλος, Τσιμότζι, Μπέλης, Μπαρέττας, Ράνος (76' Φουρτάδο), Γουόρντεν.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Γκόλιας, Τεγούσης, Τσιάρας (46' Τζόκιτς), Μίλιεβιτς (82' Τόμιτς), Τσίπρας, Καπός (60' Σιαλμάς).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Μπορτζοβίτης (Κορινθίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep