Δεν πλήρωσε την αστοχία

Η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος και έμεινε στο ένα γκολ παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες.

Η ομάδα της Πάτρας επέστρεψε με ιδανικό τρόπο στις επίσημες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αναγέννησης Καρδίτσας για τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελευθεριάδη στο 79ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο ευκαιρίες με έξι προσπάθειες από κάθε πλευρά και δύο από αυτές στην εστία. Η Αναγέννηση βέβαια θα μπορούσε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Μπουτζίκος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα μπροστά από τον Τζέκο, την έστειλε να χτυπήσει στην πάνω πλευρά του δοκαριού της Παναχαϊκής και να καταλήξει κόρνερ.

Στη συνέχεια υπήρξε ανοικτό παιχνίδι, με φάσεις και στα δύο τέρματα, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος κυριάρχισε, είχε περισσότερες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της να έχουν σωστές τελικές πάσες με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καθαρές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είχε φάσεις και περιορίστηκε σε μια τελική του Δήμου Τζέκου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το γκολ τελικά ήρθε από το σημείο του πέναλτι στο 79ο λεπτό με χτύπημα πέναλτι του Ελευθεριάδη. Η παράβαση υποδείχθηκε σωστά σε μαρκάρισμα του Ποζατζίδη πάνω στον Στεργίδη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 8ος όμιλος
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 79' πεν. Ελευθεριάδης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος (67' Μασούρας), Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (57' Στεργίδης), Γκέσιος (84' Φουρλάνος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Κισκαμπάνης, Καρρίκι (57' Μασούρας), Σουντουρά, Μπιτέλης, Παπαευθυμίου, Πλαβούκος (80' Σταματάκης), Τζέκος (75' Χατζάρας).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep