Πρώτη... φιλική νίκη

Ο Αιγινιακός με γκολ του Τοπαλίδη στο 65' επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στο μηδέν για ένα ακόμα φιλικό έμεινε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που περιμένει να βελτιωθεί επιθετικά μετά την έλευση των τελευταίων αποκτημάτων. Η θεσσαλική ομάδα έχασε 1-0 από τον Αιγινιακό στο «Γ. Παραλυκίδης», με τον Ουσμάν Σουντουρά να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο. Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκε ο Τοπαλίδης, ενώ δοκάρι είχε ο Γιαζιτζόγλου.

Στο 10' ο Τζέκος μέσα από την περιοχή έπιασε σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καραγκιόζη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζούρκος επιχείρησε μακρινό σουτ, αλλά ο Γκέκας μπλόκαρε. Από στατική φάση απείλησε στο 21' η ομάδα της βόρειας Πιερίας με τον ίδιο παίκτη, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο Σοφιάνης στο 27' δεν μπόρεσε να βρει στόχο με κεφαλιά και στο 30' ο Λιόλιος με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Γκέκα να επέμβει σωτήρια.

Από πλευράς ΑΣΑ ο Σουντουρά με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραγκιόζη στο 40'. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 52', όταν ο Γιαζιτζόγλου είδε τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθειά του. Ό,τι δεν κατάφερε ο έμπειρος αμυντικός, το πέτυχε ο Τοπαλίδης στο 65'. Αφού απέφυγε δύο αμυνόμενους, με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους».

Στο 75' ο Τοπαλίδης σέντραρε και ο Σοφιάνης με κεφαλιά αστόχησε. Στο 87' η Αναγέννηση είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κολτσίδα ο Πλούμης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην εκπνοή ο Στεργίου επιχείρησε δυνατό σουτ και ο Κατσίκας απέκρουσε σε κόρνερ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Ντόγος, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι: Καρακώστας, Αντωνιάδης, Δωματάς, Προσκυνητόπουλος, Σισέ, Μπιλάλι, Μενικάλι, Στεργίου.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Κωνσταντινόπουλος, Σουντουρά, Μασούρας, Παπαευθυμίου, Μπιτέλης, Τζέκος, Πλαβούκος. Έπαιξαν και οι: Κατσίκας, Πλούμης, Χαντζής, Καλφούντζος, Τζέλλος, Κολτσίδας, Χαντζάρας, Καπτέλι, Φλεβάρης, Μούτσιος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 00:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep