Logo
Print this page

This is... Patra!

Η πιο έτοιμη Παναχαϊκή κέρδισε 2-1 τη Σπάρτη σε φιλικό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Στο σωστό δρόμο βαδίζει η Παναχαϊκή που φώναξε... «this is Patra» στο φιλικό με τη Σπάρτη. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε 2-1 των Λακώνων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται πιο μπροστά σε θέμα ετοιμότητας, αλλά και ομοιογένειας σε σχέση με τον αντίπαλό της. Για άλλη μία φορά μάλιστα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις η νουβέλ βάγκ των Αχαιών: ο 16χρονος αριστερός χαφ Νίκος Μασούρας, ο 19χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Μουστακόπουλος και ο 20χρονος επιθετικός Ανδρέας Αντωνακόπουλος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να έχει τον έλεγχο και να απειλεί στο 11' με σουτ του Μασούρα που πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα -στο 13'- επετεύχθη το πρώτο γκολ. Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, ύστερα από λάθος στην άμυνα της Σπάρτης και με σουτ άνοιξε το σκορ. Λάθος καταγράφηκε, όμως και στη φάση που ισοφάρισε η Σπάρτη στο 48'. Ο τερματοφύλακας, Χαλκιάς και ο στόπερ Σωτηράκος δεν συνεννοήθηκαν και ο επωφελούμενος, Ερικ Γουόρντεν εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" διαμορφώνοντας το 1-1.

Στο 68' ο τερματοφύλακας της Σπάρτης Μακρυωνίτης απέκρουσε εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη, αλλά στο 77' δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ. Ο Γιάννης Γκέσιος -που έπαιξε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο- με σουτ μέσα από την περιοχή (η φάση ξεκίνησε από λάθος γύρισμα) πέτυχε το τελικό 2-1 και υπέγραψε τη φιλική νίκη της Παναχαϊκής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς (46' Χαλκιάς), Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος (70' Μπιτσάκος), Μπουτζίκος (60' Αγουρίδης), Φωτάκης (75' Φουρλάνος), Μουστακόπουλος (64' Μαστραντωνάκης), Κυνηγόπουλος (60' Στεργίδης), Γκίνο (79' Κωνσταντακόπουλος), Μασούρας (60' Ελευθεριάδης), Αντωνακόπουλος (46' Γκέσιος).

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Νιάρος, Ζουλιώτης, Μάγκας, Βοσνακίδης, Τζιμόντζι, Τριανταφυλλάκος, Μπέλλης, Μπαρέττας, Ράνος, Γουόρντεν. Έπαιξαν και οι: Μακρυωνίτης, Παναγιώτου, Ασπιώτης, Οικονομόπουλος, Κατσίκης, Κωστάκης, Γκρόσιος, Ευαγγέλου, Ράντι, Ντοράγκι, Σάββα.

[googlead][/googlead]

 

 

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 17:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr