«Άσφαιροι» Βέροια και Τρίκαλα

Ντεμπούτο έστω και ανεπίσημο για τον Θανάση Ντίνα με την φανέλα του ΑΟ Τρικάλων Ντεμπούτο έστω και ανεπίσημο για τον Θανάση Ντίνα με την φανέλα του ΑΟ Τρικάλων

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Βέροια και Τρίκαλα σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/9).

Σε συνθήκες πρωταθλήματος δοκιμάστηκαν την Τετάρτη (13/9) Βέροια και Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Οι Θεσσαλοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς, ωστόσο, να πετύχουν κάποιο τέρμα παρά τις ευκαιρίες που δημιούρησαν. Μάλιστα έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μαλούτα καθώς στην εκπνοή της αναμέτρησης υποστηρίζουν ότι κακώς ακυρώθηκε γκολ του Ντιατά ως οφσάιντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.

Στην αντίπερα όχθη, αυτή ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη μετά από το τεστ με τον Μακεδονικό, η οποία δείχνει πως αμυντικά αρχίζει να «δένει». Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο του Θανάση Ντίνα με την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα. Αντίθετα δεν αγωνίστηκαν οι Μπουντόπουλος, Χιντζίδης, Σιαλμάς, Γκαλίτσιος και Καπός.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Καψάλης (89' Σταυρίδης), Δαμιανάκης, Σουλιώτης (57' Τσιούχας), Κοζάκης (56' Νύχταρης), Λάσκαρης, Μπλέτσας (58' Δορής), Λίταινας (89' Τσιότρας), Λαζόπουλος (74' Πατσιαβούρας), Μπαστιάνος (56' Ντεεέρ), Βανκεβάι (76' Ζυγκερίδης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (46' Αποστολίδης), Βέρτζος (82' Μανώλης), Γιαννίτσης (46' Κοτσώνης), Πάνος, Γκόλιας, Τεγούσης (46' Τζόκιτς), Τσιάρας (46' Αναστασόπουλος), Γροντής (46' Τόμιτς), Μίλιεβιτς (68' Ντίνας), Τσίπρας (46' Ανδρεόπουλος), Ζγκούρι (46' Ντιατά).

Last modified onΤετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep