Νίκη ΟΦΗ με Ζιαμπάρη

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Κισσαμικό με γκολ του Νίκου Ζιαμπάρη. (εικόνες)

Φιλικό στο Καρπενήσι έδωσαν ΟΦΗ και Κισσαμικός. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 34' ο Νίκος Ζιαμπάρης. Ο Χαντί έβγαλε τη σέντρα, ο Ποτουρίδης σούταρε, ο Λαζαρίδης έδιωξε ασθενώς και ο Σερραίος στόπερ άνοιξε τα δίχτυα από κοντά. Οι μελανόλευκοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του φιλικού.

Άλλωστε η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται πιο μπροστά σε ημέρες προετοιμασίας και που είναι από τις ομάδες που αναμένεται να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

14' Γύρισμα του Χαντί, οι παίκτες του ΟΦΗ ζητούν πέναλτι για χέρι αμυντικού του Κισσαμικού, ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
22' Κόρνερ από τον Μάρτος, ο Ζιαμπάρης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
23’ Ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ, έδιωξε εντυπωσιακά ο Στρέζος, υπόδειξη οφσάιντ από το διαιτητή. Πρώτη φάση για την ομάδα των Χανίων.
31' Μακρινό σουτ του Βρεττού, η μπάλα άουτ χωρις να ανησυχήσει ο Στρέζος.
34’ Γκολ για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Χαντί, ο Ποτουρίδης σούταρε δυνατά, ο Λαζαρίδης απέκρουσε ασθενώς και ο Ζιαμπάρης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
38’ Σέντρα του Σιώπη, εξαιρετικό σουτ στην κίνηση του Χαντί, μεγάλη επέμβαση του Λαζαρίδη.
48' Ωραία συνεργασία Χαντί και Λεάλ, η μπάλα αριστερά για τον Μονιάκη που έβγαλε ωραία σέντρα, αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε με δυσκολία.
58' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Οικονόμου σούταρε απο καλή θέση, έδιωξε ο Λαζαρίδης.
60' Σέντρα του Λεάλ, κεφαλιά πάσα του Ποτουρίδη, κεφαλιά του Ογκμποε, άουτ.
79' Απευθείας φάουλ του Λεάλ, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Κισσαμικού.
82’ Πάσα του Λέαλ στο Μπολάκη, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Κισσαμικού.
83’ Κεφαλιά του Νηστικάκη, άουτ.
90' Ωραία συνεργασία Λεάλ-Πλευράκη, σέντρα του νεαρού μέσου για το κεφάλι του Ογκμποε, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (60’ Παναγιώτου), Σιώπης (46’ Μπολάκης), Ζιαμπάρης (46’ Κομεσίδης), Ι. Ποτουρίδης (76’ Νηστικάκης), Κοιλιάρας (46’ Μονιάκης), Νάστος (60’ Οικονόμου), Πουρτουλίδης, Χαντί (60’ Κοντογιάννης), Ορτέγκα (76’ Πλευράκης), Μάρτος (46’ Λεάλ), Μάνος (46’ Όγκμποε).

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (73’ Μπλατσιώτης), Τόλι (46’ Φουάσης), Παντελάκης (46’ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου (46’ Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης (46’ Λεμονής), Γκίνη (46’ Μεγαρίτης), Τασιούλης (46’ Ξύδας), Αποστολίδης (46’ Χαλκιαδάκης, 89’ Λουβιτάκης), Βρεττός (76’ Καβαλιέ), Θ. Ποτουρίδης (82’ Μουντοκαλάκης).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 20:17

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep