Logo
Print this page

Νικηφόρο τεστ για Παναχαϊκή

Οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο Καρπενήσι.

Με νίκη αποχαιρετά το Καρπενήσι η Παναχαϊκή, η οποία το Σάββατο (12/8) επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 19’ ο Μαστραντωνάκης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ της Λαρισινής ομάδας.

Να σημειωθεί ότι η πλευρά του Απόλλωνα διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Σαχινίδη και μάλιστα στην επίσημη σελίδας της ομάδας στο facebook υπάρχει και σχετικό βίντεο (σ.σ. δείτε το παρακάτω).

Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για τις δύο ομάδες, αφού την Κυριακή (13/8) η Παναχαϊκή μετά την πρωινή της προπόνηση θα αναχωρήσει για την Πάτρα, ενώ η αποστολή του Απόλλωνα θα επιστρέψει στη Λάρισα τη Δευτέρα (14/8).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Γκέσιος, Μουτακόπουλος, Μπουζίκας. Έπαιξαν ακόμη και οι: Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μασούρας, Μωραϊτης, Αντωνακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης (35' Παϊτέρης - 62' Φιρινίδης), Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Χατζής, Διβανές, Σουλίδης, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Κολοβός. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ιορδανίδης, Ανδρέου Δ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Ιβανίδης (78' Λουκάς), Συράκος, Μίλιτς.

Media

Last modified onΣάββατο, 12 Αύγουστος 2017 22:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr