Logo
Print this page

Ισόπαλοι Άρης - Βέροια (1-1)

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό του Άρη με τη Βέροια στα Τρία - Πέντε Πηγάδια.

Άρης και Βέροια τέθηκαν αντιμέτωποι την Κυριακή (6/8) σε φιλικό, που έγινε στα Τρία - Πέντε Πηγάδια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε στο 5' με σουτ του Κάσσου, ενώ στο 8' ο Μουμίν σημάδεψε το οριζόντιο με κεφαλιά. Στο 21' ο Μαραγκός σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε το τέρμα του για επιθετικό φάουλ στον Σοϊλεμέζογλου.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν όμως αυτή που τελικά άνοιξε το σκορ, όταν στο 45’ ο Μπαστιάνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο περιθώριο του δεύτερου μέρους, ο Ρούνεϊ για τη Βέροια θα μπορούσε να γράψει το 0-2, αλλά σε σουτ που έπιασε η μπάλα πήγε στο οριζόντιο. Ο Άρης ισοφάρισε στο 84' με πέναλτι. Το κέρδισε ο Νέτο, ο ίδιος το εκτέλεσε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μπούρμπος, Μουμίν Ιντζόγλου, Μπργκάν, Κάσσος, Λώττας, Καπνίδης. Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος οι: Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Σόουζα, Τζανακάκης, Νέτο, Νίκιτς, Παυλίδης, Κλιγγόπουλος, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Ντάγκρας.

ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Λάσκαρης, Ντόγος, Λίταινας, Μπαστιάνος, Ιγνατίδης. Έπαιξαν και οι: Τσιούφας, Τσιότρας, Πατσιαβούρας, Ζυγκερίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 01:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr