Logo
Print this page

Το κερασάκι στην τούρτα

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου και παρέμεινε αήττητος για 12ο σερί εντός.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο ΑΟ Τρίκαλα την πορεία του σε έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο, πανηγυρίζοντας την Κυριακή (11/06) τη νίκη με 1-0 επί του Παναιγιάλειου για την 34η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Σκόρερ για τους Θεσσαλούς, που παρέμειναν αήττητοι για 12ο σερί εντός έδρας παιχνίδι, ήταν ο Στεφάνοβιτς.

Πιο δυνατά μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι,που δυσκόλεψαν αρκετά την αμυντική γραμμή των «μελανόλευκων» και τον Γκαραβέλη, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι «κυανέρυθροι» απείλησαν με τους Αρναρέλλη (11’, 23’) και Σανδραβέλη (15’, 31’), με τους φιλοξενούμενους να έχουν αντιθέτως μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Μπούζα (27’).

Τελικά λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 57’, ο ΑΟΤ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Στεφάνοβιτς βρήκε τον Κουσκουνά, που κυνηγούσε το γκολ για να μείνει στην ιστορία ως ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν στη Football League, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε το σουτ του και ο Στεφάνοβιτς στην επαναφορά κατάφερε να γράψει το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για να ένα ακόμα γκολ, ώστε να «κλειδώσουν» το τρίποντο, αλλά με τον Παναιγιάλειο να μην είναι απειλητικός το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 57’ Στεφάνοβιτς

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Καρρίκι (90’ Κατσαντώνης), Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (69’ Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς (83’ Τοπτίδης), Σανδραβέλης, Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Γκούφας, Ντέμο, Μπρους, Ρέλλας (87’ Τσουρής), Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Βουτσιώτης (82’ Καζβιρόπουλος), Μωϋσίδης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (87’ Ταουσιάνης).

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Αντωνίου (Ηπείρου)

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 02:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr