Φινάλε με διπλό

Ο Κισσαμικός επικράτησε του Αχαρναϊκού 1-0 στο Μενίδι με γκολ του Βλάχου στο 88’.

Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια πρωταθλήματος στο γήπεδο του Μενιδίου, ο Κισσαμικός επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού. Οι Κρητικοί είχαν τρεις τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων η τελευταία τους έδωσε το γκολ της νίκης με σκόρερ τον Βλάχο στο 88’. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δείξουν καλό πρόσωπο στο τελευταίο εντός έδρας τους ματς, με μόλις δύο τελικές.

Έτσι, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ολοκληρώνει τις προσπάθειές της για τη φετινή σεζόν με διπλό. Το δεύτερο στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, έπειτα από 6 μήνες, όταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2016 είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ της Αναγέννησης στην Καρδίτσα. Όσον αφορά στους Μενιδιάτες, κάνουν ένα άσχημο φίνις από πλευράς αποτελεσμάτων με μόλις μία νίκη στα τελευταία οχτώ ματς (1-1-6).

Η αναμέτρηση αυτή δεν αποκλείεται, πάντως, να είναι η τελευταία για τον Μπαξεβάνο στον πάγκο των Κρητικών, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντησή του με τη διοίκηση την προσεχή εβδομάδα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 88’ Βλάχος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Γαρδικιώτης, Πλαβούκος, Σταμούλης, Λύρας (71’ Τζανέτος), Χαραλαμπόπουλος (89’ Καλαμιώτης), Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Κυριαζόπουλος (47’ λ.τρ. Ντάγκρας).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπυρός Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Μπουγαϊδης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο, Μάντζης, Ν’ Γκουέμ (82’ Γιαλούσης), Τσοντάκης (74’ Βλάχος), Νικόλτσης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 02:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep