Logo
Print this page

Αντίο με διασυρμό για Ελευσίνα

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε 6-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στο τελευταίο του - όπως όλα δείχνουν - παιχνίδι σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο κύκλος του Πανελευσινιακού στη Stoiximan.gr Football League έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο το απόγευμα της Κυριακής (11/06), με την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα με 6-0. Η ομάδα της Ελευσίνας άρχισε να δείχνει τα σημάδια διάλυσής της μετά την ισοπαλία στα Χανιά, όπου έχασε τις περισσότερες από τις μαθηματικές της ελπίδες για παραμονή. Από εκείνο το σημείο ακολούθησαν τρεις ήττες από Καλλιθέα (3-1), Παναιγιάλειο (4-0) και τώρα από τον Αγροτικό με το βαρύ 6-0.

Είναι χαρακτηριστικό πως το μεγάλο αυτό σκορ ήρθε, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ευόσμου έριξαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι γλίτωσαν την ομάδα της δυτικής Αττικής από ακόμη βαρύτερη ήττα. Βέβαια, την εστία των γηπεδούχων υπερασπίστηκε ο Κυπραίος από την ομάδα Νέων, αφού όλοι οι υπόλοιποι είχαν αποχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες...

Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ήταν αρκετά εκνευρισμένοι, μιλούσαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν ελάχιστες καλές αντιδράσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Το σκορ άνοιξε μετά από σουτ του Μπουτζίκου που χτύπησε στο πόδι του Τσούπρου και κατέληξε στην εστία του Πανελευσινιακού.

Στη συνέχεια ο Φιλίπε (29') και ο Ουνγιαλίδης (39') έκλεισαν το σκορ στο 3-0 για το ημίχρονο, ενώ ακολούθησαν ακόμη τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης από τον Φελίπε που με γκολ στο 83' και 87' έκανε χατ τρικ, ενώ νωρίτερα είχε γράψει το όνομα του στους σκόρερ και ο Γολιδόπουλος (83').

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 20' Μπουτζίκος, 29',81',87' Φιλίπε, 39' Ουνγιαλίδης, 83' Γολιδόπουλος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Κυπραίος, Γραικός (46' Κοτσόκολος), Κολόκας, Τσούπρος (62' Παλάτσιος), Αρναούτογλου, Δημόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Πάσχος, Στόγιος (46' Ζέλιος), Αγγελούδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης (73' Κάμπας), Μπουτζίκος, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Κυριακίδης (58' Γολιδόπουλος), Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Βουτσιάς, Γκέσιος (46' Έππας), Φιλίπε.

ΔIAITHTHΣ: Π. Κακριδής (Κορινθίας)
ΒOΗΘΟΙ: Παπανικολάου, Γκότσης (Κορινθίας)

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 14:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr