Χόρεψε στο… αντίο του Κώτσιου!

Ο ΟΦΗ… χόρεψε πεντοζάλι τον Αιγινιακό, τον οποίο νίκησε 6-1 στο Γεντί Κουλέ, στο φινάλε της Stoiximan.gr Football League.

Οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο κόντρα στον αποδεκατισμένο Αιγινιακό, που πήγε στο Ηράκλειο με 13 παίκτες, και σημείωσαν επιβλητική νίκη με 6-1. Έδωσαν, μάλιστα, «άρωμα» γιορτής στο κύκνειο άσμα του Ηλία Κώτσιου, καθώς ο αρχηγός του ΟΦΗ αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η ομάδα του Ηρακλείου έπιασε 13άρι, αφού έφθασε τις 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία 13 ματς και παράλληλα ισοφάρισε το μεγαλύτερο σκορ της φετινής σεζόν, που είχε πετύχει απέναντι στην Σπάρτη, στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Ο Αιγινιακός, από την άλλη, που ταξίδεψε στο Ηράκλειο με αποστολή... ανάγκης, δεν έφερε ιδιαίτερη αντίσταση και μοιραία ηττήθηκε, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των 6 αγωνιστικών.

Στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν για τον ΟΦΗ οι  Μάνος (1’), Βουό (3’, 33’), Χαντί (28’), προσδίδοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αιγινιακός μείωσε σε 4-1 με το σουτ του Γκατσολάρι στο 57’, ωστόσο ο ΟΦΗ «ξύπνησε» μετά το 60’ και διεύρυνε και άλλο τον δείκτη του σκορ. Είχε δοκάρι με τον Κοιλιάρα στο 61’, ο Βουό πέτυχε χατ τρικ στο 65’ και ο Μιλοσάβλιεφ έκανε το 6-1 στο 72’. Στο φινάλε του αγώνα, ο Μάνος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΦΗ- ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: 6-1

ΣΚΟΡΕΡ: Μάνος (1’), Βουό (3’, 33’, 65’), Χαντί (28’), Μιλοσάβλιεφ (72’) – Γκατσολάρι (57’)

ΔΟΚΑΡΙ: Κοιλιάρας (61’)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Μάνος (93’ 2η κιτρ.)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κιάσσος (55’ Βρεττός), Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Νάστος, Χίσι (59’ Κοντογιάννης), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος, Βουό (75’ Μπουρσέλης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης (71' Παπαδόπουλος), Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ (58' Κυριλλίδης), Φασίδης, Ζγκούρη.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Μαρνέζος (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep