Παρωδία στα Περιβόλια

Η Καλλιθέα πέρασε περίπατο από τα Περιβόλια απέναντι στον ΑΟΧ των 11 διαθέσιμων που είχε... εξτρέμ τον τερματοφύλακα, Αμράι Λάλι.

Η αυλαία στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League έκλεισε την Κυριακή (11/06), όμως τα όσα διαδραματίστηκαν και στα Περιβόλια δυσφημούν την ήδη χιλιοταλαιπωρημένη κατηγορία. Εκεί, ο ΑΟ Χανιά κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα και το τελευταίο του παιχνίδι σημαδεύτηκε από την... απουσία έστω ενός αναπληρωματικού και τη χρησιμοποίηση τερματοφύλακα στη θέση του... αριστερού εξτρέμ! Έτσι, η αθηναϊκή ομάδα πέρασε «αέρα» με 3-1 από τα Χανιά, τερμάτισε 15η και ελπίζει πλέον, είτε στην αναδιάρθρωση, είτε στην αφαίρεση βαθμών από τους Κρητικούς για να σώσει την παρτίδα.

Αν και οι του ΑΟΧ μιλούσαν για 14μελή αποστολή, η επιστροφή στη βάση μετά από 15 ημέρες στην Αθήνα, έφερε νέες αποχωρήσεις. Οι Γεωργακόπουλος, Ηρακλής, Τσουκάνης, Ντούμος δεν ήταν ούτε στον πάγκο, σε αντίθεση με τον Στέφανο Βαρούχα, ο οποίος μετά από 20 ημέρες απουσίας από τις προπονήσεις, πήρε και φανέλα βασικού! Και να ήταν μόνο αυτό. Ο τερματοφύλακας, Αμράι Λάλι έγινε... αριστερός εξτρέμ για να βγουν τα κουκιά στον υπηρεσιακό, Θοδωρή Γκάτζιο.

lalli

Όλα τα παραπάνω έφεραν το αγωνιστικό σε δεύτερη μοίρα, με την Καλλιθέα να παίρνει άνετα το τρίποντο. Ο Μάκο στο 2' άνοιξε το σκορ με σουτ και ο Τσώνης στο 28' με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Αθανασίου. Έστω και αν ο Αποστολόπουλος στο 53' μείωσε με διαγώνιο σουτ σε 1-3, τέσσερα λεπτά μετά ο Σταματάκος έδωσε ξανά μαξιλαράκι δύο τερμάτων στην αθηναϊκή ομάδα. Τελευταία αξιόλογη φάση στο ματς το δοκάρι του Σμυρλή, με το φινάλε να συνοδεύεται από κλίμα έντασης στις εξέδρες για το κατάντημα του ΑΟΧ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 53' Αποστολόπουλος - 2' Μάκο, 28' Τσώνης, 57' Σταματάκος
Δοκάρι: 75' Σμυρλής

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Μούδιος, Αφράτης, Μέρο, Τουγλής, Μηλιώτης, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής, Λάλι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (54' Πάτας), Μασέδο, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μάκο (67' Κόττας), Σμυρλής, Σταματάκος (77' Κουιρουκίδης).

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Μαυρουδής, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep