«Ασπρόμαυρη» καταιγίδα

Ο ΟΦΗ συνέτριψε τη Σπάρτη με 6-1 στο «Γεντί Κουλέ».

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ ήταν… καταιγιστικός και σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω και της βροχής, επιβλήθηκε με 6-0 της Σπάρτης στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Απέναντι σε μία ομάδα, που παρατάχθηκε στην Κρήτη με μόλις 13 παίκτες στη σύνθεσή της, με τον Μελίσσα δεύτερο τερματοφύλακα και τον Καρτσαμπά τραυματία στον πάγκο, οι «ασπρόμαυροι» με έξι διαφορετικούς σκόρερ να βρίσκουν δίχτυα, πέτυχαν την 20ή νίκη τους στο πρωτάθλημα και παρέμειναν αήττητοι για ενδέκατο σερί ματς. Από την άλλη, η Σπάρτη, που παλεύει να φτάσει προς τον τερματισμό, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο γήπεδο και πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Φράγκο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντα σαν πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Αρχικά απείλησαν στο 3’ με τον Βουό, αλλά οι Λάκωνες πίεσαν στη συνέχεια, έχοντας δύο καλές στιγμές στο 10’ και στο 16’ με τους Λώττα και Μπουντόπουλο. Τελικά ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 21’ με την προβολή του Μάνου έπειτα από γύρισμα του Βουό. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει, με τον Κώτσιο να βρίσκει δίχτυα επτά λεπτά αργότερα με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μιλοσάβλιεφ. Στο 34’ θα μπορούσε να είχε γίνει το 3-0, αλλά ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος σημάδεψε το δοκάρι με ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΟΦΗ να είναι μπροστά με 2-0.

Με το «καλημέρα» της επανάληψης οι Κρητικοί πέτυχαν το 3-0 με τον Χαντί να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από απόκρουση του Κραβαρίτη σε πλασέ του Μιλοσάβλιεφ και να βάζει κι εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 57’ ο Βουό με πλασέ σημείωσε το 4-0 και στο 67’ ο Αντουκόρ με διαγώνιο σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μιλοσάβλιεφ έκανε το 5-0. Οι «ασπρόμαυροι» δεν πάτησαν όμως φρένο στα τελευταία λεπτά του αγώνα και στο 85’ ο Χίσι σουτ έκανε το 6-0. Αυτό ωστόσο δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού ο Φράγκος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Λώττα από τα αριστερά πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Σπάρτη, διαμορφώντας το τελικό 6-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 21’ Μάνος, 28’ Κώτσιος, 47’ Χαντί, 57’ Βουό, 67’ Αντουκόρ, 85’ Χίσι – 91’ Φράγκος

Δοκάρια: 34’ Μιλοσάβλιεφ

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κιάσσος, Βαλλιάνος (69’ Κοιλιάρας), Κώτσιος, Όστοϊτς, Χίσι, Αντουκόρ, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ (76’ Μπουρσέλης), Μάνος, Βουό (58’ Βρεττός).

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Κλάδης): Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Hλιόπουλος, Λώττας, Κατσίκης, Κορνέζος, Χάδιαρης, Φράγκος.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Σινιοράκης, Αναστασάκης (Χανίων)

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep