Σώθηκε ο Κισσαμικός

Ο Κισσαμικός νίκησε 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και αγκάλιασε την παραμονή του στην κατηγορία.

Στη Football League της επόμενης σεζόν θα βρίσκεται ο Κισσαμικός. Η ομάδα των Χανίων ήθελε μόνο τη νίκη την Κυριακή (28/05) στα Περιβόλια, ώστε να κάνει το βήμα παραμονής. Και αυτό όχι μόνο έγινε (2-0), αλλά με τη νίκη της Καλλιθέας στην Ελευσίνα, πανηγύρισε την αποφυγή του υποβιβασμού. Εξάλλου, οι «κυανόλευκοι» υποβιβάζονται μόνο στη διπλή ισοβαθμία με την Καλλιθέα, όπου έχουν χειρότερο συντελεστή τερμάτων. Σε όλες τις άλλες ισοβαθμίες υπερέχουν.

Το κίνητρο για το τρίποντο είχε μόνο ο Κισσαμικός και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 8' πήραν το προβάδισμα με αριστερό σουτ του Μάριο Μαρτίνεθ και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν χωρίς προβλήματα το υπέρ τους σκορ. Οι «σταχυοφόροι» δεν απείλησαν και εκτός αυτού στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο Πάτο είχε επεισόδιο με τον Σελινιωτάκη, ο επιθετικός από τη Γουινέα φέρεται να έφτυσε τον αντίπαλό του και πήρε απευθείας κόκκινη.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν οι «κυανόλευκοι» ήταν αναμενόμενο το έργο τους να γίνει ακόμα πιο εύκολο. Βέβαια, οι ίδιοι είχαν στραμμένο το αυτί και στην Ελευσίνα, εκεί όπου ήθελαν ισόπαλο αποτέλεσμα για να πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Στο δεύτερο 45λεπτο ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Καραμπετάκης πέρασε στο ματς τους Τριανταφυλλάκο, Βουτσιά και η ομάδα του Ευόσμου μπήκε καλύτερα. Ωστόσο, τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δεν μπόρεσε να τον βρει.

Αντίθετα, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου «κλείδωσε» τη νίκη λίγο πριν το φινάλε με δυνατό σουτ του Νικόλτση, ο οποίος στο 87' διαμόρφωσε το 2-0.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 8' Μαρτίνεθ, 87' Νικόλτσης
Κόκκινη: 44' Πάτο

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσοντάκης (75' Ψιάνος), Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Κίκε (70' Βλάχος), Μαρτίνεθ, Μάντζης (81' Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου (46' Τριανταφυλλάκος, 81' Πάλλας), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Έππας (46' Βουτσιάς), Χατζής, Τεγούσης, Ουνγιαλίδης, Πάτο, Γκέσιος.

Διαιτητής: Κοκκινάκης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep