Εξάσφαιρος ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα επέστρεψαν στις νίκες με το επιβλητικό 6-1 επί του ΑΟΧ.

Καταιγιστικός σε ακόμη ένα ματς ήταν ο ΑΟΤ, που επικράτησε 6-1 του ΑΟΧ και σημείωσε την 13η του νίκη στα τελευταία 15 ματς. Επέστρεψε, λοιπόν, στις νίκες μετά από την εκτός έδρας ήττα από τον Πανελευσινιακό και την ισοπαλία με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Βροχή από γκολ στο πρώτο μέρος στο στάδιο των Τρικάλων.  Μόλις στο 9’, ο Μπαλμπόα άνοιξε το σκορ, ενώ σειρά πήρε ο Ριζογιάννης στο 21’. Η θεσσαλική ομάδα συνέχισε να πιέζει και κατόρθωσε δύο λεπτά αργότερα, στο 23’, να κάνει το 3-0 με το αυτογκόλ του Αφράτη.

Δεν έμεινε εκεί, αφού στο 34’ ο Γιαννιτσάνης χρίστηκε σκόρερ, σημειώνοντας το 4-0. Τα Χανιά, που νωρίτερα, είχαν χάσει κάποιες ευκαιρίες, μείωσαν σε 4-1 με το σουτ του Σταματή στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον επιθετικό μονόλογο. Σκόραραν με τον Κουσκουνά στο 72’ και με τον Ριζογιάννη στο 83’ κάνοντας το 6-1.

ΤΡΙΚΑΛΑ- ΑΟΧ: 6-1

ΓΚΟΛ:  Μπαλμπόα (9’), Ριζογιάννης (21’, 83’), Αφράτης (23’ αυτ.), Γιαννιτσάνης (34’), Κουσκουνάς (72’)-  Σταματής (43’)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (76’ Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Μπαλμπόα (57’ Λαμπάκης), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (66’ Καρρίκι).

ΑΟΧ (Θόδωρος Γκάτζιος): Γεωργίου, Δρίζης (46’ Κοζάκης), Βασιλείου, Ζέρης, Αφράτης, Μηλιώτης, Λάσκαρης (62’ Μούδιος), Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σταματής, Γεωργακόπουλος (69’ Μέρο).

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Δεμερτζής (Πέλλας)

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep