Logo
Print this page

Ζεστασιά... παραμονής

Αιγινιακός και Παναιγιάλειος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο... καμίνι του Αιγινίου.

Αφόρητη ζέστη επικρατούσε στο Αιγίνιο, με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να επηρεαστούν, ενώ ο διαιτητής διέκοψε δις το ματς για να πάρουν ανάσες δροσιάς. Μπάλα παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο μπήκαν και τα δύο τέρματα. Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε με τον Τσιλιγκίρη στο 7΄και ο Αιγινιακός ισοφάρισε με τον Ρανγκέλοφ στο 17’. Στο δεύτερο μέρος, το ματς δεν είχε ρυθμό, αμφότερες οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν από στημένες φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τσιλιγκίρη στο 67’. Το τελικό 1-1 φέρνει τον Αιγινιακό στους 32 βαθμούς και στην 14η θέση και τον Παναιγιάλειο στους 35 βαθμούς και στη 10η θέση, αποτέλεσμα που βολεύει και τις δύο ομάδες.

Δυνατά μπήκε ο Παναιγιάλειος, που είχε και δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Άνοιξε γρήγορα το γκολ, μόλις στο 7’ με το πλασέ του Τσιλιγκίρη και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 16’, όταν το σουτ του Γκούφα απέκρουσε ο Τόλιος. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ισοφάρισαν με τον Ρανγκέλοφ στο 17’, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, εάν ο Τόλιος δεν έλεγε ξανά «όχι», αυτή τη φορά στο δυνατό σουτ του Μπρους στο 32’.

Χωρίς ρυθμό λόγω της αφόρητης ζέστης το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 63’, ο Αιγινιακός απείλησε με την κεφαλιά του Λιόλιου, όμως οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή, ενώ ο Παναιγιάλειος είχε οριζόντιο δοκάρι με το φάουλ του Τσιλιγκίρη στο 67’. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι υποστηρίζοντας ότι ο Γκατσολάρι ανετράπη από τον Γκαραβέλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο, όμως ο Τόλιος απέκρουσε το σουτ του Γκούφα στο 92’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: Ρανγκέλοφ (17’) – Τσιλιγκίρης (7’)

ΔΟΚΑΡΙ: Τσιλιγκίρης (67’)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (80’ Μουκίδης), Πατράλης, Τσολακίδης, Φασίδης (70’ Μήλιος), Ρανγκέλοφ (85’ Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότας, Καζναφέρης, Μπούζας (88’ Βουτσιώτης), Μωυσίδης, Γκούφας (93’ Ρέλλας), Τσιλιγκίρης (94’ Καζβιρόπουλος), Κρητικός, Μπρους.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 20:21
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr