Επέστρεψε στην εξάδα

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες.

Την τιμητική έκτη θέση κυνηγά ο Αγροτικός Αστέρας, που θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν. Εκεί ακριβώς βρίσκονται οι «σταχυοφόροι» μετά και το παιχνίδι στον Εύοσμο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, της οποίας και επικράτησαν με 3-0 την Κυριακή (14/05) στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, που βρήκε δίχτυα με τους Τάι, Τεγούση και Πάτο, εκτός όμως από το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, επέστρεψε και στις εντός έδρας νίκες, καθώς είχε να κερδίσει από τις 5 Μαρτίου και το ματς με τον ΑΟ Χανιά (2-0). Από την άλλη, αυτό ήταν το 12ο σερί εκτός έδρας ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας χωρίς νίκη, η οποία μπαίνει πλέον σε μεγάλες περιπέτειες σε ό,τι αφορά στην υπόθεση - παραμονή.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετές διακοπές λόγω και των σκληρών μονομαχιών ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 27’ με τον Υφαντή, ωστόσο ο Αγροτικός ήταν εκείνος που πήρε προβάδισμα στο σκορ πριν την ανάπαυλα. Στο 38’ ο Τάι, που είχε απειλήσει την εστία του Πρίφτη και στο 30’, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πάτο έκανε το 1-0.

Στο 62’ οι «σταχυοφόροι», απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τεγούση να παίρνει το ριμπάουντ ύστερα από φάσης διαρκείας και να σκοράρει. Στο 84’ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μια σπουδαία ευκαιρία να μειώσουν με τον Ντάνκουα, ο οποίος έπιασε το ψαλιδάκι κι αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα θα ήταν ένα από τα πιο ενυπωσιακά γκολ της χρονιάς. Τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάτο έγραψε το τελικό 3-0 με σουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 38’ Τάι, 62’ Τεγούσης, 92’ Πάτο

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος (58’ Ουνγιαλίδης), Κουκόλης, Τεγούσης, Αργυρίου, Γκότοβος, Τάι, Βουτσιάς (76’ Βαφέας), Πάτο, Χατζής, Φιλίπε (86’ Γκέσιος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Τζάνης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Σμίλτος, Υφαντής (52’ Ντάνκουα), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι (52’ Κρητικός, 66’ Χαλκιαδάκης).

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Γιάντσης (Ημαθίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 03:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep