Logo
Print this page

Τρίκαλη... Ελευσίνα

Η Ελευσίνα διέκοψε το... 13άρι νικών του ΑΟΤ, πήρε νίκη - χρυσάφι (1-0) και αναπτέρωσε τις ελπίδες σωτηρίας.

Τα Τρίκαλα έβγαλαν στο γήπεδο λιγότερο από το μισό της δυναμικότητάς τους και ο Πανελευσινιακός το εκμεταλλεύθηκε στο απόλυτο, με αποτέλεσμα να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) χάρη στο γκολ του Σταματάκη στο 62ο λεπτό. Έτσι, οι «σταχυοφόροι» διέκοψαν το εκπληκτικό σερί των 13 νικών που είχαν οι Θεσσαλοί και είδαν τις ελπίδες παραμονής να αυξάνονται. Φυσικά, ο ΑΟΤ με το πρόσωπο που έδειξε, φανέρωσε πως μάλλον η 3η θέση δεν τον απασχολεί και ότι εν τέλει οι γηπεδούχοι ήθελαν περισσότερο τη νίκη...

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» έκαναν την προσπάθειά τους με κύριο εκφραστή τον Κουσκουνά, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσουν την εστία του Πανελευσινιακού που είχε σε πολλές περιπτώσεις καλές επεμβάσεις. Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα επίπεδα απόδοσης των Τρικάλων έπεσαν ακόμη περισσότερο, έκαναν πολλές λάθος ενέργειες και μόνο ο Μπαλμπόα και ο Κουσκουνάς ήταν εκείνοι που έδειχναν πως μπορούσαν να απειλήσουν την εστία της γηπεδούχου.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανελευσινιακός έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις, τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο. Με αυτό τον τρόπο ήρθε και το γκολ στο 62ο λεπτό, όταν ο Σταματάκης πήρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα της δυτικής Αττικής.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι θέλησαν να κρατήσουν με καλή άμυνα, πολλά φάουλ και καθυστερήσεις το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει και το κατάφεραν. Πλέον έχουν μπροστά τους τέσσερις τελικούς για να καταφέρουν το θαύμα της σωτηρίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 62' Σταματάκης
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Χαραλαμπίδης): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης, Αρναούτογλου, Ταούπρος, Μουστάκης (72' Καμπούρης), Κασνέτση (46' Ζέλιος), Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Γραικός, Σταματάκης, Αγγελούδης (56' Δημόπουλος)
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα (84' Νταμαού), Στεφάνοβιτς (71' Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά (71' Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 19:14
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr