Μοιρασιά ανόδου στη Λαμία!

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης βολεύονταν με ισοπαλία και το 1-1 τους σπρώχνει στον προβιβασμό!

Το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες βολεύονταν με την ισοπαλία και το ματς έληξε τελικά δίχως γκολ (0-0). Πλέον, σε συνδυασμό με το 1-1 του ΟΦΗ με τον Άρη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει ένα βαθμό και ανεβαίνει και μαθηματικά στη Super League, ενώ οι Φθιωτοί θέλουν ακόμη τέσσερις. Όλα δείχνουν ότι αυτές οι δύο ομάδες θα παίξουν στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν, αφού ούτε με «αυτοκτονία» χάνεται η άνοδος!

Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές στα μετόπισθεν. Με δυσκολία δημιουργούσαν ευκολία ευκαιρίες, αφού αμφότερες ήταν καλά οχυρωμένες, θέλοντας να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Η πρώτη άξια αναφοράς ευκαιρία σημειώθηκε στο 5', όταν το σουτ του Όμο πέρασε άουτ. Ακολούθησε το σουτ του Βάντερσον, το οποίο με διπλή προσπάθεια εξουδετέρωσε ο Χιώτης. Η Λαμία είχε την υπεροχή, όχι όμως ότι πίεσε ασφυκτικά την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Στο 38' το σουτ του Πεταυράκη μπλόκαρε ο Χιώτης και μέχρι εκεί.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν έγιναν απειλητικοί στο πρώτο 45λεπτο και δεν είχε την ίδια ορμητικότητα σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αυτό όμως λίγο τους πείραζε, αφού και ο βαθμός για αυτούς ήταν πολύ σημαντικός. Το πρώτο μισό δεν ήταν καλό από άποψη θεάματος, αλλά η υπερβολική ζέστη έπαιξε το ρόλο τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ο διαιτητής έκανε χρήση του κανονισμού και επέτρεψε στους παίκτες να αποσυρθούν για λίγο στους πάγκους και να δροσιστούν.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τους Φθιωτούς να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ στην κίνηση του Ντουρμισάι από τη σέντρα του Μπλάζιτς έδιωξε σε κόρνερ ο Χιώτης. Ο ρυθμός όμως έπεσε και πάλι. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Αυτή ακριβώς ήταν η εικόνα της αναμέτρησης, η οποία διεκόπη και στο 65' για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές εξαιτίας της ζέστης. Η Λαμία δεδομένα ήταν πιο δραστήρια από τον Απόλλωνα, αλλά η ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή. Ο Βάντερσον ήταν ο παίκτης που έπαιρνε τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά αδυνατούσε να "τρυπήσει" την άμυνα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Δε άλλαξε τίποτα μέχρι τέλους και η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας, την οποία παρακολούθησαν 4.500 θεατές, ολοκληρώθηκε στο 0-0. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός (83' Αυγενικού), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (70' Ρότσα), Βάντερσον, Ντουρμισάι (60' Ματσούκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Κονέ, Ομπόντο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (56' Πετρόπουλος), Ρομάνο (90' Πάνος), Διαμαντόπουλος (82' Κρητικός).

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Γκάγκας (Λάρισας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep