Logo
Print this page

Στο -6 ο Άρης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 2-0 τον Αχαρναϊκό και μείωσε τη διαφορά της από τη 2η Λαμία.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λαμίας με τον ΟΦΗ, επικράτησε 2-0 του Αχαρναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 29η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και βρίσκεται στο -6 από τη 2η θέση που χαρίζει άνοδο. Οι Θεσσαλονικείς σημείωσαν στο δεύτερο μέρος και τα δύο γκολ, έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο μέρος. Ο Αχαρναϊκός υπέστη την τέταρτη διαδοχική του ήττα και είναι στο +5 από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Ο Άρης δεν ήταν καλός στο πρώτο μισό. Είχε ελάχιστες ευκαιρίες, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας. Ο καλά οργανωμένος Αχαρναϊκός δυσκόλεψε τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι φυσικά ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Υπήρξε ένα σημείο που οι γηπεδούχοι είχαν 70% ποσοστό κατοχής μπάλας.

Οι δύο καλές στιγμές των γηπεδούχων σημειώθηκαν από τον Τάτο, με δύο σουτ που έκανε στο 35' και στο 38'. Το 1-0 έγινε στο 49'. Ο Ντούνης με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76' δεν δόθηκε πέναλτι στον Άρη, όταν σε πλασέ του Ούγκο Σόουζα ο Σιάννης έκανε χέρι. Αντίθετα στο 79' καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών, στο χέρι του Παπατόλιου. Ο Τάτος στο 80' έκανε το 2-0 και «καθάρισε» το ματς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 49' Ντούνης, 80' πεν. Τάτος

Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Ρόβας (46' Καπνίδης), Ντούνης, Παυλίδης, Ίλιτς (78' Μπαργκάν), Τάτος, Πίτου Γκαρσία (78' Μακουτά).

Αχαρναϊκός (Γ. Μαραντάς): Ψύχος, Αναστασίου, Σωτηράκος, Σταμούλης, Σιάννης, Παπατόλιος, Ζάχαρος, Ντάγκρας (87' Καρδάσης), Λύρας (90' Χαραλαμπόπουλος), Πλαβούκος (81' Ράνιελσον), Μεζίνι.

Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας)

Βοηθοί: Θεοδώρου (Πιερίας), Κεσίσογλου (Πέλλας)

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 19:38
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr