Να περάσει ο επόμενος

Τα Τρίκαλα «καθάρισαν» και την Καλλονή (5-0) και έφτασαν στις 13 συνεχόμενες νίκες

Ακόμα ένα… σκαλπ πρόσθεσαν στην συλλογή τους τα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Καλλονή, όπως δείχνει και το τελικό 5-0, έφτασε στις 13 συνεχόμενες νίκες και πλέον, μετά από 29 αγωνιστικές στην Stoiximan.gr Football League, απολαμβάνει την μοναξιά της 4ης θέσης, με 61 πόντους, δύο περισσότερους από τον 5ο ΟΦΗ. Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι από το… φονικό δίδυμο των Κουσκουνά και Γιαννιτσάνη, που σημείωσαν τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας τους, ενώ σκόρερ χρίστηκαν, τόσο ο εξαιρετικός Σανδραβέλης, όσο και ο Μπαϊκαρά. Από πλευράς Καλλονής, ξεχώρισε ο Μανιάτης που με τις επεμβάσεις του απέτρεψε μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. 

Οι γηπεδούχοι, παρά την πρώτη ευκαιρία στο 7’, με κεφαλιά του Γιαννιτσάνη, μετά από σέντρα του Σανδραβέλλη, έδειχναν πως δεν πατούσαν καλά στο χορτάρι. Το γκολ του Κουσκουνά στο 14’, μετά από κάθετη μπαλιά του Γιαννιτσάνη, δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με την Καλλονή να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, όμως να παραμένει ακίνδυνη.

Τα πάντα άλλαξαν, όμως, από το ημίωρο και μετά. Προηγήθηκε η… προειδοποιητική κεφαλιά του Κουσκουνά στο 24’, μετά από νέα σέντρα του Σκανδραβέλη, για να φτάσουμε στο 35’, όταν ο αμυντικός του ΑΟΤ αποφάσισε να αναλάβει… εκτελεστικό ρόλο και μετά από την πάσα του Μαχαμάτ, έκανε την ατομική προσπάθεια και με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Μανιάτη για το 2-0. Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Σκανδραβέλης επέστρεψε στον γνώριμο ρόλο του… δημιουργού και ο Μπαϊκαρά από κοντά δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Με… φόρα από το εντυπωσιακό φινάλε των πρώτων 45 λεπτών, ξεκίνησε και στην επανάληψη ο ΑΟΤ και στο 50’ έφτασε πολύ κοντά σε ένα τέταρτο τέρμα, όμως ο Μανιάτης έβγαλε εντυπωσιακά τη μπάλα σε σουτ του Νταμαού. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, ο τερματοφύλακας της Καλλονής δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Η φάση ξεκίνησε από από χαμένο τετ α τετ του Μπαϊκαρά απέναντι στον Μανιάτη, με τον άσο των Τρικάλων, όμως, να επιμένει, να τροφοδοτεί τον Κουσκουνά, που από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 4-0.

Παρά την ευρεία νίκη, όμως, το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη δεν σταμάτησε να πιέζει και δημιούργησε ακόμα δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Αρχικά στο 57’, με την κεφαλιά του Βέρτζου μετά από σέντρα του Γκόλια να περνάει άουτ και εν συνεχεία στο 61’, με τον Κουσκουνά να τροφοδοτεί τον Αρναρέλλη, τον τελευταίο, όμως, να μην μπορεί να νικήσει τον Μανιάτη.

Ο… βομβαρδισμός από πλευράς ΑΟΤ συνεχίστηκε. Ο Κουσκουνάς έψαχνε… μανιασμένα το χατ τρικ αλλά δεν τα κατάφερε στο 70’ σε ανεπάναληπτο τετ α τετ, ούτε ένα λεπτό αργότερα, όταν πήρε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σανδραβέλλη και αστόχησε.

Στο 73’ ήταν η σειρά του Λεάντρο, με μακρινό κεραυνό, να.. .τεστάρει τις ικανότητες του Μανιάτη, με τον τελευταίο να πετά την μπάλα σε κόρνερ. Στο 75’ ο τερματοφύλακας της Καλλονής σταμάτησε και πάλι σε τετ α τετ τον Κουσκουνά, ενώ στο 80’, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Γιαννιτσάνη να μην νικά τον Μανιάτη και τον Κουσκουνά να παίρνει το ριμπάουντ, όμως να στέλνει την μπάλα άουτ.

Τελικά, στο 81’ ήρθε το πολυπόθητο πέμπτο τέρμα. Ο Μπαϊκαρά τροφοδότησε τον Γιαννιτσάνη, που από το ύψος του πέναλτι δεν μπορούσε να αστοχήσει, πετυχαίνοντας το 5-0, αποτέλεσμα το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και φέρνει τον ΑΟΤ μόνο τέταρτο με 61 πόντους.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 14',55' Κουσκουνάς, 35' Σανδραβέλης, 39' Μπαϊκαρά, 81' Γιαννιτσάνης

AΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος (65’ Καρρίκι), Μαχαμάτ (46’ Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά, Ρομπέρ (46’ Νταμαχού), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημητρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Μέγκαχεντ, Καραγεώργης (46’ Σάββα), Τζελίδης, Γιώργου, Λαμπράκης (46’ Μέξης), Σισέ, Σοφιάνης (46’ Ελευθεριάδης).

Διαιτητής: Ρούσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Τρίκας (Θεσπρωτίας), Βογιατζής (Καρδίτσας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Μάιος 2017 03:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep