Τρίκαλα express

Ο Γκόλιας έφτιαχνε, ο Μουμίν έβαζε και η υπερταχεία του Αμανατίδη πέρασε και από τα Περιβόλια

Ποιος θα σταματήσει τα Τρίκαλα; Η υπερταχεία του Περικλή Αμανατίδη δεν έκανε στάση ούτε στα Χανιά, «καθάρισε» και τον Κισσαμικό με 3-1, σημείωσε την 12η συνεχόμενη νίκη της  και μετά από 15 αγωνιστικές, σκαρφάλωσε εκ νέου στην 4η θέση της βαθμολογίας, πιάνοντας τον ΟΦΗ στους 58 πόντους. Τεράστιο παιχνίδι πραγματοποίησαν οι Γκόλιας και Μουμίν, με τον πρώτο να μοιράζει και τα τρία γκολ της ομάδας του και τον δεύτερο να βρίσκει δίκτυα εις διπλούν, στο 25’ και το 48.  Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε και ο Γιαννιτσάνης στο 35’, ενώ από πλευράς Κισσαμικού, το γκολ της τιμής σημείωσε ο Μίλιτς, 12 λεπτά πριν τα 90’.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν ένας αποκλειστικός μονόλογος για την ομάδα των Τρικάλων, που από το ξεκίνημα έπιασε… από τον λαιμό τον γηπεδούχο Κισσαμικό και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 4’, όταν ο Μπαλμπόα βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως τα χάλασε στην τελική προσπάθεια.

Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου, όταν και μετά από κόρνερ του Γκόλια, ο Μουμίν έπιασε την κεφαλιά, με τον Λαζαρίδη να του λέει όχι, όμως στο 25’, η κατάληξη της φάσης ήταν διαφορετική. Νέο κόρνερ του Γκόλια, νέα κεφαλιά του Μουμίν, με την μπάλα, αυτή τη φορά, να καταλήγει στα δίκτυα, με τα Τρίκαλα να παίρνουν κεφάλι στο σκορ.

Παρά τα σχετικά γρήγορο τέρμα, η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε αμείωτη και στο 27’ ακόμα ένα κτύπημα φάουλ του Γκόλια δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 32’, μετά από σέντρα του κορυφαίου για τα Τρίκαλα, Γκόλια, ο Κουσκουνάς έκανε την γυριστή κεφαλιά, με την μπάλα, όμως, να μην βρίσκει στόχο. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, οι «κυανέρυθροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ήταν το 35ο λεπτό όταν και τα Τρίκαλα βγήκαν εξαιρετικά στην επίθεση, με τον Γκόλια να τροφοδοτεί τον Γιαννιτσάνη και τον τελευταίο να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Λαζαρίδη. 0-2 με την δεύτερη ασίστ του Γκόλια στο ματς. 

Με γρήγορο γκολ από πλευράς Τρικάλων ξεκίνησε το β’ μέρος στα Χανιά. Όπως και στην φάση του πρώτου γκολ, έτσι και τώρα, ο Γκόλιας, με κτύπημα φάουλ, βρήκε τον Μουμίν, με τον τελευταίο με προβολή να νικά τον Λαζαρίδη και με το δεύτερο τέρμα του στο ματς, να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Χρειάστηκε να περάσει η μία ώρα αγώνα για τον Κισσαμικό για να απειλήσει για πρώτη φορά τα καρέ του Αποστολίδη, όταν και μετά από γύρισμα του Κίκε στο 62’, ο Τιάγκο Σίλβα έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, στο 64’, τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά και σε ένα τέταρτο τέρμα, με τον Γιαννιτσάνη να γυρίζει στον Μπαϊκαρά, τον τελευταίο να κάνει το σουτ να βλέπει, όμως, την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη.

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 78’, όταν και μετά από κόρνερ του Μαρτίνεθ και αρχική κεφαλιά του Στογιάνοφ, ο Μίλιτς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με νέα κεφαλιά - ψαράκι διαμόρφωσε το 1-3.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 78' Μίλιτς - 25’, 48’ Μουμίν, 35' Γιαννιτσάνης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Μπουγαΐδης, Παντελάκης, Γκούμας, Ν' Γκουέμ (51’ Τιάγκο Σίλβα), Μαρτίνεθ, Κίκε (63’ Μαντζής), Μίλιτς (80’ Βλάχος), Στογιάνοφ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν (90’ Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά, Μπαλμπόα (73’ Μαχαμάτ), Στεφάνοβιτς (89’ Νταμαού), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Αργύρης (Εύβοιας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 00:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep