Με «αλμπάνικο» πέναλτι

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με το γκολ του Μάνου, αλλά πλήρωσε την λάθος υπόδειξη του διαιτητή σε μια φάση που δεν υπήρξε πέναλτι. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με το γκολ του Μάνου, αλλά πλήρωσε την λάθος υπόδειξη του διαιτητή σε μια φάση που δεν υπήρξε πέναλτι.

Ο Απόλλων πήρε ισοπαλία (1-1) από τον ΟΦΗ με λάθος υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά τελείωσε το παιχνίδι στο 99ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, ο οποίος έδειξε να βολεύεται και με την ισοπαλία που την πήρε τελικά με πέναλτι που δεν υπήρξε και έδειξε ο διαιτητής Παπαδόπουλος σε πέσιμο του Αλμπάνη στην μεγάλη περιοχή.

Το 1-1 ήρθε στο 84ο λεπτό με την εκτέλεση πέναλτι του Σιατραβάνη, ο οποίος ισοφάρισε το γκολ του Μάνου στο 54ο λεπτό. Ο Διονύσης Χιώτης ήταν αυτός που έκανε ανεπίτρεπτο λάθος στην εύκολη κεφαλιά του Βουό και έδωσε την ευκαιριά στον επιθετικό του ΟΦΗ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το σώμα.

Από το σημείο που δέχθηκε το γκολ η «ελαφρά ταξιαρχία» άλλαξε φιλοσοφία στο παιχνίδι, βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση που ήρθε τελικά με το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, όταν ο Αλμπάνης έπεσε μόνος του στην μεγάλη περιοχή χωρίς να τον ακουμπήσει ο Χαντί.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ περίμεναν μήπως σώσει την εστία του ο Στρέζος και όταν δεν συνέβη αυτό ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη θέση του και ο 4ος διαιτητής, με την αναμέτρηση να κινδυνεύει με οριστική διακοπή. Τελικά ηρέμησαν τα πνεύματα και το ματς τελείωσε στο 99ο λεπτό με τον ΟΦΗ να πιέζει ασφυκτικά σε αυτά τα λεπτά των καθυστερήσεων για το πολύτιμο 2-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης τελικά διατήρησε το αήττητο του στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΟΦΗ σταμάτησε στις έξι διαδοχικές νίκες το σερί του, όπως και το απαραβίαστο της εστίας του Στρέζου.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετά δυνατό, με σκληρό παιχνίδι που ανάγκασε τον διαιτητή να βγάλει πέντε κίτρινες κάρτες σε 15 λεπτά - μια ανά τρίλεπτο - για να κρατήσει το ματς σε αγωνιστικά επίπεδα. Στη συνέχεια υπήρξε βελτίωση, έπαιξαν σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να ψάχνει περισσότερο το γκολ με καλές ενέργειες, αλλά λίγες τελικές προσπάθειες. Η καλύτερη ευκαιρία ήταν για τον Μάνο στο 36ο λεπτό, αλλά το σουτ που επιχείρησε από την καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1

  • ΣΚΟΡΕΡ: 54' Μάνος - 84' πεν. Σιατραβάνης
  • ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Παντίδος, Νάστος, Μπόατενγκ (75' Μητρόπουλος), Χαντί (88' Ογκμποε), Μάνος, Μιλοσάβλιεβ (66' Πάγκαλος), Βουό
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος (62' Αλμπάνης), Δεληζήσης, Ντάσιος, Ρομάνο (90' Τσιάρας), Σιατραβάνης (99' Κύργιας), Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος, Μπαρτολίνι, Ομπόντο.
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Καλφάκης (Χανίων), Ζημισόπουλος (Πειραιά)
  • [googlead][/googlead]

2 comments

  • ΘΕΜΙΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
    ΘΕΜΙΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 21:34 Comment Link

    Πολύ σωστός ο χαρακτηρισμός "Αλμπάνικο" πέναλτι. Αλλά σε δήλωσή του ο κ. Μάντζιος είπε ότι δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα,δεν φάνηκε. Για να κοιτάξει ο κ. Μάντζιος στη γνωία, να δεί, ερχόμαστε; Μήπως θεωρεί πως έχει το δικαίωμα ο κ. Μάντζιος, να εμπαίζει όλη τη φίλαθλη κοινωνία; Όλοι το είδαμε, ο σχολιαστής της ΕΡΤ 3 το είδε και το είπε ξεκάθαρα, μόνον ο κ. Μάντζιος και η παρέα του ΔΕΝ το είδαν; Άλλωστε εάν παρατηρήσει κανείς αγώνα του Απόλλωνα, θα διαπιστώσει πως όλοι οι παίκτες του και μάλιστα κάποιος προκαλεί κάθε τόσο, αφού μόλις περάσει αντίπαλος από δίπλα του, πέφτει κάτω και σηκώνει τα χέρια ζητώντας φάουλ ή πέναλτι και αντί να του δείξει κίτρινη κάρτα για θέατρο τις περισσότερες φορές, εν τούτοις τα δέχονται [τα θέατρα οι διαιτητές] και σφυρίζουν αναλόγω, σαν αυτό το "ΑΛΜΠΆΝΙΚΟ" που μόνο ο διαιτητής το είδε. Τώρα εάν τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος διαιτητής, αυτό δε σημαίνει τίποτε, αφού ο Απόλλωνας πέτυχε το στόχο του και ο διαιτητής αυτός μετά από λίγο θα ξανασφυρίξει. Για θυμηθείτε το.

  • ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης
    ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 20:03 Comment Link

    ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΠΟΛΩΝ ΩΣ "ΑΛΜΠΑΝΙΚΟ" , ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΤΖΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ". ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ "ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΣΙΕΣ ΜΑΡΙΕΣ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΔΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΙΟ???????. ΥΓ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΙΟ; ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep