LIVE ΟΦΗ - Απόλλων

Παρακολουθήστε LIVE από το FL News την εξέλιξη του αγώνα ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης.

Το ντέρμπι ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης ανοίγει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League το Σάββατο (29/04) και το FL News θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξή του στο LIVE που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα.

LIVE ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης (17:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 22:59

2 comments

  • ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Χρύσανθος
    ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Χρύσανθος Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 19:20 Comment Link

    Μετά καυχώνται κάποιοι, ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι η μόνη αήττητη ομάδα. Όποιος δεί παιχνίδια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα δεί ειδικά κάποιος παίκτες, να πέφτουν με το φύσημα του αέρα και αντί να εισπράτουν κίτρινη κάρτα, κερδίζ το γνωατό "Από τη θέση που ήμουνα, δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη ά΄ποψη, γιατί δεν είδα". ΌΙμως δεν το συζήτησαν μέσα στα αποδυτήρια; Δεν ξέρει τίποτε δηλαδή για το συμβάν. Εάν ήταν σε βάρος της ομάδας του, τότε θα έβλεπε και θα ήταν λαλίστατος. Αλλά έτσι είναι άλλων είναι καρύδια και βροντάνε και άλλων είναι σ΄'υκα και δεν ακούγονται. Έτσι βγαίνουν πρωταθλητές και το παίζουν μάγκες προπονητ΄'ες, πολλοί, για να μην πώ όλοι.

  • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 18:53 Comment Link

    ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜ,ΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΩΡΟ" ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΜΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 57΄ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ ΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΠΛΗΝ ΟΜ,ΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΦΥΡΥΓΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep