Αδιάφορη... τιμωρός!

Η... αδιάφορη Σπάρτη νίκησε 2-1 την Καλλιθέα, που κινδυνεύει.

Οι Λάκωνες, αν και αποδεκατισμένοι λόγω των απουσιών και... αδιάφοροι βαθμολογικά, κατάφεραν να επικρατήσουν εντός έδρας 2-1 της Καλλιθέας. Προηγήθηκαν με τον Φράγκο στο 15, δέχθηκαν την ισοφάριση με τον Σμυρλή στο 66’ και πήραν το τρίποντο χάρη στο αυτογκόλ του Λεβέντη στο 70’.

Η Καλλιθέα, που «καιγόταν» για τους βαθμούς, παρέμεινε χωρίς νίκη για ένατο σερί ματς, αφού μετρά 7 ήττες και δύο ισοπαλίες (δεν υπολογίζεται το ματς που πήρε στα χαρτιά με τον Πανθρακικό) και αισθάνεται για τα καλά τη θηλιά του υποβιβασμού. Μετά την ήττα από τη Σπάρτη, η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου είναι στην 15η θέση, έχει 24 βαθμούς, με την Ελευσίνα να την έχει πλησιάσει στους τρεις πόντους μετά τη νίκη (2-1) επί του Κισσαμικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σπάρτη έχοντας πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Φράγκο προηγήθηκε 1-0 της Καλλιθέας στο 15’. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής  σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ, με ανάποδο ψαλίδι. Μάλιστα, ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των γηπεδούχων, στο 2’  και το 22’. Η Καλλιθέα, από την άλλη, απείλησε μόλις στο 3’ με το σουτ του Μασέδο. «Ξύπνησε» στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, χωρίς όμως να φανεί απειλητική.

Απεναντίας, στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Μασέδο στο 59’ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την αλλαγή του Σμυρλή στο 66’. Όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα , η Σπάρτη πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Λεβέντη. Θα μπορούσε να έχει πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Μελίσσας είπε «όχι» στα σουτ των Σμυρλή, Τσίπρα στο 88’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΠΑΡΤΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1

ΓΚΟΛ: Φράγκος (15’), Λεβέντης (αυτ.70’ )- Σμυρλής (66’)

ΔΟΚΑΡΙ: Μασέδο (59’)

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς (76’ Κοτσαρίδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Λώττας (85’ Χαδιάρης), Ροβίθης, Φράγκος, Ηλιόπουλος (83’ Κατσίκης), Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης (75’ Κρεββατάς), Συριόπουλος, Τσίπρας,  Γουόρντεν, Μασέδο ( 84’Μάκο), Σταματάκος (61’ Σμυρλής).

Διαιτητής: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σεφέρης (Κορινθίας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)


Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep