Ρεκόρ συνοδεία... χατ τρικ

Σε παράσταση για έναν ρόλο (5-0) μετέτρεψαν τα Τρίκαλα το παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Μπορεί ο Νίκος Κουσκουνάς να μην αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας, όμως ο Νίκος Γιαννιτσάνης κάλυψε επάξια το κενό του στην κορυφή της επίθεσης και με χατ-τρικ συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση της νίκης του ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον Αιγινιακό με το ευρύ 5-0.

Ο ΑΟΤ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, εκ των οποίων τα πρώτα τρία σε διάστημα δέκα λεπτών και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Έτσι, το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη έφτασε τις 11 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα (10 στο χορτάρι και μία στα… χαρτιά, απέναντι στον Πανθρακικό) και ξεπέρασε το προ επταετίας ρεκόρ της ομάδας.

Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Βλάχου δεν πάλεψε το παιχνίδι από το ξεκίνημά του και ηττήθηκε φυσιολογικά, έπειτα πάντως από ένα μήνα και την ήττα στη Ριζούπολη με 4-1. Έκτοτε μετρούσε τρία επιτυχή αποτελέσματα με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από το 22’ μέχρι το 32’ τα Τρίκαλα πέτυχαν τρία τέρματα με τους Γιαννιτσάνη, Πασαλίδη (αυτογκόλ) και Μουμίν και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο φορ του ΑΟΤ πέτυχε το 4-0 και ο ίδιος στο 79’ σημείωσε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 22’, 45’+1’, 79’ Γιαννιτσάνης, 26’ Πασαλίδης, 32’ Μουμίν

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (61’ Μαχαμάτ), Μπαϊκαρά (77’ Αρναρέλλης), Μουμίν, Στεφάνοβιτς (73' Ρομπέρ), Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης (46’ Τοπαλίδης), Γκατζολάρι, Πατραλής, Ζούρκος (46’ Αντωνιάδης), Μπουρντουζάν, Ζγκούρη, Μουκίδης (73’ Κυριλλίδης).

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Στεφανής (Καρδίτσας)

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 01:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep