«Χ»αμένοι και οι δύο

Στο 0-0 έμειναν Αιγινιακός και Πανελευσινιακός, με τον πρώτο να ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ματς «τελικός» ήταν και για τους δύο αντιπάλους το παιχνίδι στο Αιγίνιο, το οποίο όμως έληξε χωρίς νικητή. Αιγινιακός και Πανελευσινιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και εξακολουθούν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, με τους γηπεδούχους ωστόσο με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν να βγαίνουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ελάχιστες οι φάσεις στον αγώνα και στα δύο ημίχρονα, με τον ρυθμό να πέφτει ακόμα περισσότερο στην επανάληψη, όπου οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ουσιαστικά τις αντίπαλες εστίες. Την καλύτερη στιγμή ωστόσο στο ματς είχε ο Αιγινιακός, όταν στο 26’ ο Γκατσολάρι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζγκούρι από δεξιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα κάποιες καλές φάσεις με τους Ζούρκο (15’), Μουκίδη (22’) και Γκατσολάρι (43’), χωρίς ωστόσο να βρουν δίχτυα.
Οι «σταχυοφόροι» από την άλλη, που φρόντισαν να κλείσουν καλά τα καρέ τους, απείλησαν με τον Πρίντεμπς (28’).

Το δεύτερο ημίχορνο κύλησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, με τον Αιγινιακό να χάνει την ευκαιρία να κάνει το 1-0 στο 90’, όταν οι Γιαζιτζόγλου και Πασαλίδης δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη σέντρα του Ζούρκου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Μουκίδης (46’ Φασίδης), Γκατσολάρι (84’ Σκραπάρας), Ζγκούρι (80’ Ρανγκέλοφ), Μπουρντουζάν.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης (65’ Σταματάκης), Κρισμάρεβιτς, Αγγελούδης (60’ Κασνέτση), Πρίντεμπς (83’ Κωστόπουλος), Νίασον.

Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μηνιαδάκης (Καβάλας)

 

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep