Logo
Print this page

Τον ξύπνησε ο Καπνίδης

Ο κακός στο πρώτο ημίχρονο, Άρης πήρε τη νίκη (1-0) στο Αίγιο χάρη στη... μόνιμη «χρυσή» αλλαγή, τον Αντώνη Καπνίδη.

Ακόμη μια δύσκολη νίκη για τον Άρη με 1-0 απέναντι στον Παναιγιάλειο, η οποία τον κρατά ζωντανό μέχρι την τελική ευθεία των ντέρμπι ανάμεσα στους πρώτους τέσσερις της βαθμολογίας που θα κρίνουν τις δύο θέσεις της ανόδου. Αντίθετα, η «Μαύρη Θύελλα» έμεινε για 7ο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο και γεύτηκε μετά από ένα χρόνο δύο διαδοχικές ήττες στο γήπεδό της.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν ελάχιστες φάσεις και αρκετά κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες που δεν βρήκαν χώρους και έκαναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, ο Αντώνης Καπνίδης, όπως συνηθίζει, πέρασε ως αλλαγή και σημείωσε το 6ο φετινό του τέρμα, και αυτό προερχόμενος από τον πάγκο.

Μετά την ανάπαυλα, όμως, ο Άρης μπήκε σαφώς πιο αποφασισμένος, έκανε φάσεις και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με το «χρυσό» γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Η λύση ήρθε από τον Καπνίδη που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι και εκμεταλλεύθηκε την πανέμορφη πάσα του Μπούρμπου για να ανοίξει το σκορ στο 53ο λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Παναιγιαλείου.

Μετά το γκολ ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη, Σωκράτης Διούδης και στις τρεις περιπτώσεις που χρειάστηκε στο ματς έσωσε την εστία του. Έτσι, οι «κίτρινοι» κατέκτησαν μία επαγγελματική νίκη και μείωσαν εκ νέου τη διαφορά στους έξι πόντους από τη 2η Λαμία.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΡΗΣ 0-1
  • ΣΚΟΡΕΡ: 53' Καπνίδης
  • ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (69' Βουτσιώτης), Τρίγκας (56' Ξόμπλιος), Μωυσίδης (88' Ιβάνκο), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.
  • ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Πίτου, Τάτος (64' Νέτο), Ντούνης, Ίλιτς (73' Καράμπελας), Μιλούνοβιτς (46' Καπνίδης).
  • ΔIAITHTHΣ: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
  • ΒOΗΘΟΙ: Πανανικολάου, Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)  
Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 01:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr