«Απόδραση» ανόδου με Ρότσα

Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο.

Σπουδαίο «διπλό» για τη Λαμία στον Εύοσμο. Η ομάδα της Φθιώτιδας με γκολ του Ρότσα στο 72' κατέκτησε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και σημείωσε το 21ο πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η Λαμία αύξησε στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον τρίτο Άρη, ο οποίος παίζει τη Μεγάλη Πέμπτη με τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας.

Καθοριστικής σημασίας νίκη για τη Λαμία. Σε μια δύσκολη έδρα, η ομάδα της Φθιώτιδας κατόρθωσε να περάσει με τρίποντο. Δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά με την κεφαλιά του Ρότσα στο 72' έγινε το 0-1, που έμεινε μέχρι τέλους. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά έπεσαν πάνω στον Πίτκα, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Ήταν σκληρό το ματς, με εκατέρωθεν δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο Τάι απείλησε στο 15' με τον κίπερ της Λαμίας να διώχνει, ενώ η δεύτερη σημαντική ευκαιρία των πρασίνων χάθηκε στο 24' όταν από σέντρα του Ουνγιαλίδη, ο Πεταυράκης παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Πίτκας απομάκρυνε. Στο 32' ο Φιλίπε και Τριανταφυλλάκος δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ η Λαμία απείλησε στο 35΄με το σουτ του Αυγενικού που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλόγιαννη από τον Πάτο, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση.

Το δυνατό ματς συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα στο 59' υπήρξε σύρραξη επειδή οι παίκτες του Αγροτικού δεν πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου τη μπάλα και ενώ νωρίτερα ο Πεταυράκης είχε χτυπήσει στο κεφάλι από τον Πάτο. Στο 64' η ομάδα του Τεννέ παραλίγο να κάνει το 0-1, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, αφού πρώτα τη βρήξκε ο Γκότοβος. Τελικά στο 72' ήρθθε το γκολ. Ο Αυγενικού εκτέλεσε φάουλ, ο Ρότσα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Αγροτικός πίεσε, αλλά δεν κατέστη εφικτό να σκοράρει.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 72' Ρότσα

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Γκότοβος, Κουκόλης (83' Βαφέας), Τάι, Τριανταφυλλάκος (83' Πάλλας), Ουνγιαλίδης (78' Γκέσιος), Πάτο, Τεγούσης, Φιλίπε.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννες): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς (80' Κοτσώνης), Αυγενικού, Ρότσα, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (84' Καραγιάννης), Βάντερσον (66' Ματσούκας).

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Καρακώστας (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 20:42

1 comment

  • ΚΑΛΑΠΟΔΑΚΗΣ Ελευθέριος
    ΚΑΛΑΠΟΔΑΚΗΣ Ελευθέριος Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 17:18 Comment Link

    Μήπως πρέπει να εξετάσουν μερικοί παράγοντες άλλων ομάδων, που κόπτονται γιατί κερδίζει η ομάδα της Λαμίας, μήπως απαγορεύεται να πετυχαίνουν τέρμα οι παίκτες της Λαμίας με κεφαλιά; Ακόμη πρέπει να σταθούν και να καυτηριάσουν και την περίπτωση, γιατί δεν πήγε κάποιος αντίπαλος αμυντικός του Αγροτικού να τον μαρκάρει στη φάση του γκόλ, αφού δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη, για μερικούς μερικούς "ειδήμονες" που κάθε τόσο βγάζουν πικρή χολή ειδικά σε βάρος της ομάδας της Λαμίας;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep