Το «τρένο» της Ριζούπολης

Ο Απόλλων πέρασε και από τις Σέρρες με νίκη 2-1 και κάθε αγωνιστική βρίσκεται πιο κοντά στην Super League.

Ακόμη μια σημαντική νίκη στον δρόμο προς την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία έκανε ο Απόλλων Σμύρνης με τη νίκη του με 2-1 επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έβαλε τις βάσεις για την επικράτησή της στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης , όπου είχε σαφώς καλύτερη απόδοση και με τα γκολ των Περογαμβράκη (20') και Σιατραβάνη (31') πήρε προβάδισμα 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ ο Απόλλων Σμύρνης κατέβασε ρυθμούς, θεώρησε πως το παιχνίδι είχε τελειώσει, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να δεχθεί την πίεση του Πανσερραϊκού και να αγχωθεί μετά το γκολ του Στέργιου Τσιμίκα στο 53ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά οι απίστευτα πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και από τις δύο πλευρές έριξαν τον ρυθμό και δεν άφησαν περιθώρια για θέαμα και συγκινήσεις.

Αυτό που μετράει τελικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι πως πήρε ακόμη ένα τρίποντο, κράτησε τις αποστάσεις από τους διώκτες του και φυσικά δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος έκανε ακόμη ένα βήμα για την άνοδο του στην Super League.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1-2
  • ΣΚΟΡΕΡ: 53' Τσιμίκας - 20' Περογαμβράκης, 31' Σιατραβάνης
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντοράγκι (86' Τσελεπίδης), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Φουσού (70' Κανούλας), Γαβριηλίδης, Σιάκκας (84' Πόζογλου) , Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης (81' Κύργιας), Ομπόντο, Κονέ, Σιατρβάνης, Περογραμβράκης (81' Αλμπάνης), Διαμαντόπουλος, Μπαρμπόσα (65' Τσιάρας)
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)

[googlead][/googlead] 

Last modified onΣάββατο, 01 Απρίλιος 2017 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep