Του έσφιξε τη θηλιά

Ο Παναιγιάλειος κερδισμένος της ισοπαλίας (0-0) στο εκτός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό.

Ακόμα μία εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Αχαρναϊκό που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μενιδίου κόλλησε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο και διατηρείται στα χαμηλά, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να αναπνεύσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μαραντά- ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη στον πάγκο του συλλόγου- δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, αφού οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 28’ λόγω της σωστής αποβολής του Γκούφα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Γενικά δεν έκαναν αξιόλογες ευκαιρίες, είχαν σοβαρό πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και στο τέλος πήραν αυτό που άξιζαν, σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Αχαρναϊκός παραμένει με μόνο μία νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια (1-3-11). Σε αντίθεση με τους Αιγιώτες που για 5η διαδοχική αναμέτρηση έμειναν αήττητοι, έχοντας πάντως, τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες που τους διατηρούν σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κόκκινη: 28’ Γκούφας

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Σταμούλης (83’ Μεζίνι), Τσουβαλτσίδης, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Λύρας (56’ Τζέφερσον), Μαρσελίνο (65' Ζαχαρός), Πλαβούκος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρέλλας (63’ Μπρους), Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Τρίγκας, Μωυσίδης, Βουτσιώτης (78’ Τσότρας), Ταουσιάνης (33’ Καζβιρόπουλος), Γκούφας, Κρητικός.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κουτσόγιαννος, Κορτέσης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep