Ανατροπή... σωτηρίας με Γκούρτσα!

Ο Πανσερραϊκός νίκησε με ανατροπή, 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα, έχοντας πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα.

Οι Σερραίοι αν και βρέθηκαν να χάνουν από το 26’ με το γκολ του Χατζή, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα, κατάφεραν να… ξυπνήσουν στο δεύτερο μέρος και να πετύχουν την ανατροπή. Στο 77’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκότοβου, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, και ο Γκούρτσας ευστόχησε ένα λεπτό αργότερα κάνοντας το 1-1. Το τελικό 2-1 σημείωσε και πάλι ο 26χρονος επιθετικός με κοντινό πλασέ.

Ο Πανσερραϊκός με το τρίποντο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα έφθασε ακόμη πιο κοντά στο στόχο της παραμονής, δίνοντας αξία στον εκτός έδρας πόντο στο Αίγιο. Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας αγνοεί τους τρεις βαθμούς για τρίτο σερί παιχνίδι, όπου μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Ανοικτό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στο γήπεδο των Σερρών. Οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, να είναι πιο αποτελεσματικοί. Στο 26’, ο Χατζής με συρτό σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Αγροτικό Αστέρα, με τους γηπεδούχους, εν τούτοις, να διαμαρτύρονται υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης που έκανε τη σέντρα στον σκόρερ Χατζή ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 38΄, ο Γκέσιος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Ρίστιτς είπε «όχι».

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, που έφθασε τα 100 παιχνίδια στους πάγκους της Football League, «ξύπνησε». Μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με πιο σημαντική αυτή του Παπατζίκου στο 64’. Το κατάφερε τελικά στο 78’ με το γκολ- πέναλτι του Γκούρτσα. Το πέναλτι έκανε ο Γκότοβος, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 77’.

Οι Σερραίοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με τον Γκούρτσα να σημειώνει με κοντινό πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 89’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 2-1

ΣΚΟΡΕΡ: Γκούρτσας 78’ (πέν.), 89’ / Χατζής (26’)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καψάλης (59' Κανούλας), Στέβιτς (73' Τσούτσης), Φούσου, Σιάκκας, Τσιμίκας, Γαβριηλίδης, Κάκκο (46’ Πόζογλου), Γκούρτσας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Θεοδωρίδης (62’ Φιλίπε), Βουτσιάς (36’ Πάλλας), Μέρντοβιτς, Γκέσιος (78’ Έππας).

Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας)

Βοηθοί: Θεοδώρου (Πιερίας), Καμπερίδης (Καβάλας)

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 02:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep