Με καρέ στο +9

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 4-1 του Αιγινιακού και πήρε απόσταση εννέα βαθμών από την 3η θέση και τον Άρη.

Σε εύκολο απόγευμα μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη. Έφτασε με άνεση στο 4-1 και θα μπορούσε να είχε σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ αν ήταν πιο προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές του. Η χαρά των «κυανόλευκων», βέβαια, είναι διπλή, καθώς η ήττα του Άρη στα Τρίκαλα αύξησε τη διαφορά από την 3η θέση στους 9 πόντους και φέρνει ακόμα πιο κοντά τον στόχο της ανόδου.

Αντίθετα, η ομάδα της βόρειας Πιερίας παραμένει τρεις πόντους μακριά από τη ζώνη σωτηρίας και βλέπει το πρωτάθλημα να προχωρά και η απόσταση να μη μειώνεται...

Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά έφερε αποτέλεσμα στο 19ο λεπτό, όταν ο Διαμαντόπουλος με προβολή αξιοποίησε το γύρισμα του Πάνου για το 1-0. Και μετά το πρώτο γκολ συνεχίστηκε η προσπάθεια των «κυανόλευκων» να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και το «πλήρωσαν» αφού στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε ο Αιγινιακός στο ματς, έφτασε στην ισοφάριση με τον Ζγκούρη στο 36ο λεπτό.

Το 1-1 δεν άγχωσε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που πήραν πάλι άμεσα το προβάδισμα με τον Σιατραβάνη (40') και πριν τελειώσει το ημίχρονο έφτασαν στο ασφαλές 3-1 με τον Αλμπάνη (45'). Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο κακό από πλευράς ρυθμού και ευκαιριών, με τον Μπαρτολίνι να έχει τον τελευταίο λόγο στα γκολ στο 68ο λεπτό, όταν με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-1. Στο 83ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνιάδης που είχε μπει ως αλλαγή για τον Αιγινιακό στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 3-1
  • ΣΚΟΡΕΡ: 19'΄Διαμαντόπουλος, 40' Σιατραβάνης, 45' Αλμπάνης, 67' Μπαρτολίνι - 36' Ζγκούρη
  • ΚΟΚΚΙΝΗ: 83' Αντωνιάδης (2κιτρ.)
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ομπόντο, Αλμπάνης (65' Μπαρμπόσα), Κονέ, Διαμαντόπουλος (72' Τζάνης), Περογαμβράκης (55' Τσιάρας), Σιατραβάνης.
  • ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (74' Κυριλλίδης), Λιόλιος, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Μουκίδης, Γιοσανγκίμ (46' Αντωνιάδης), Σκραπάρας (62' Ραγκέλοφ), Μήλιος, Μπουρντουζάν, Ζγκούρη
  • ΔIAITHTHΣ: Βισκαδούρος (Ηρακλείου) ΒΟΗΘΟΙ: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)
Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep