Με την ψυχή στο στόμα

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας, που είχε δύο δοκάρια και φωνάζει για γκολ στο 90’.

Ίδρωσε για το «τρίποντο» ο ΟΦΗ, αλλά τελικά το πήρε απέναντι σε μία επικίνδυνη Καλλιθέα, που είχε δύο δοκάρια στο κυριακάτικο (26/03) ματς της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και φωνάζει για γκολ στο 90’, φάση στην οποία ήρθε και η αποβολή του Νίκου Κουρμπανά από τον πάγκο. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτύρηθηκαν για δύο πέναλτι, με τον διαιτητή Κορδολαίμη να παίρνει πάνω του τις φάσεις και να λέει «όχι» στον ΟΦΗ.

Από τρεις καλές στιγμές για γκολ είχαν και οι δύο αντίπαλοι στο πρώτο μέρος, με τον ΟΦΗ πάντως να ζητά και πέναλτι για χέρι στο 20’. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μπέλη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και, μάλιστα, είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Στρέζου στο 4’. Παράλληλα η Καλλιθέα απείλησε στο 22’ με τον Κρεββατά, αλλά και στο 28’ με τον Μασέδο, που ανάγκασε τον Στρέζο σε εκπλητική επέμβαση. Από την άλλη, ο Βουό βρέθηκε κοντά στο γκολ τρεις φορές, στο 18’, στο 19΄, ενώ έχασε κλασική ευκαιρία στο 25’ στέλνοντας την μπάλα άουτ με κεφαλιά έπειτα από άστοχη έξοδο του Σταυριανού.

Αποφασισμένος για το γκολ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ και το κατάφερε τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα. Ο Μάνος πήρε την μπάλα από τον Χάντι και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους «ασπρόμαυρους», πετυχαίνοντας το πέμπτο τέρμα του για φέτος. Στο 65’ πάντως οι γηπεδούχοι φώναξαν για δεύτερο πέναλτι για χέρι του Λεβέντη, ωστόσο και πάλι ο Κορδολαίμης αρνήθηκε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών.

Τα λεπτά κυλούσαν υπέρ του ΟΦΗ, που είναι γεγονός ότι δεν ικανοποίησε από την απόδοσή του, ωστόσο η Καλλιθέα δεν το έβαλε κάτω και στο 90’ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Γουόρντεν αυτή τη φορά. Μάλιστα ο Βαλλιάνος βρέθηκε στη φάση και έδιωξε προ της γραμμής με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν ότι η μπάλα έχει περάσει, και τον Νίκο Κουρμπανά να αποβάλλεται για διαμαρτυρία.

Με αυτό το «τρίποντο» ο ΟΦΗ μείωσε στους 5 βαθμούς από τον Άρη, που ηττήθηκε με 1-0 στα Τρίκαλα. Η Καλλιθέα από την άλλη πλευρά είδε τη διαφορά από την Καλλονή και την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους 2 πόντους.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 49’ Μάνος

Δοκάρι: 4’ Μπέλης, 90' Γουόρντεν

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Αντουκόρ (46’ Χαντί), Πουρτουλίδης (77’ Νάστος), Μπόατενγκ, Μάνος, Όγκμποε (46’ Ράντι), Βουό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Γκίνη (75’ Καντέ), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Τσίπρας (80’ Ταμπάκης), Κρεββατάς, Μασέδο (70’ Γουόρντεν).

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Καραθανάσης (Αν. Αττικής).

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 00:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep