Σωτηρία στην εκπνοή!

Ο Δημήτρης Τσερκέζος λύτρωσε τον Κισσαμικό (2-1) στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Από τις 18 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση με την Καλλιθέα είχε να βρει δίχτυα η Αναγέννηση Καρδίτσας μακριά από το γήπεδό της. Το αρνητικό σερί διακόπηκε έπειτα από 732 αγωνιστικά λεπτά στα Περιβόλια, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν οι Θεσσαλοί θετικό αποτέλεσμα, αφού ο Δημήτρης Τσερκέζος λύτρωσε τους Κρητικούς στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1) και τους έσπρωξε προς την παραμονή!

Σημειώνεται ότι το γκολ του Κισσαμικού ήρθε με την ίδια κομπίνα που έγινε και απέναντι στον Αιγινιακό. Σε εκτέλεση φάουλ, ο Μαρτίνεθ «πάτησε» για τον Τσερκέζο και αυτός με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η ομάδα των Χανίων έψαξε το γρήγορο γκολ και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα. Ο Μαρτίνεθ έβγαλε τη σέντρα και ο Μίλιτς με κεφαλιά νίκησε τον Πρίφτη στο 17'. Στο 5ο λεπτό ο Ισπανός μέσος με σουτ ήταν πρωταγωνιστής στην πρώτη ευκαιρία του Κισσαμικού, με τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης να μπλοκάρει τη μπάλα. Ένα λεπτό μετά το γκολ ο Κισσαμικός βρέθηκε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, οι Μαρτίνεθ, Κίκε συνεργάστηκαν, ο Κουρέλλας έγινε κάτοχος και στο σουτ που επιχείρησε, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έως το 20λεπτο δεν είχαν απειλήσει παρά μόνο με ένα σου του Σμίλτου (τιμήθηκε πριν τη σέντρα, γιατί είχε πανηγυρίσει με τον Κισσαμικό την άνοδο στη Β' Εθνική). Ωστόσο, δύο αλλαγές του Γιάννη Μάγγου στο 38', εκ των οποίων η μία αναγκαστική, έφεραν την ισοφάριση μόλις ένα λεπτό μετά. Ο νεοεισελθών Τσόπελας έβγαλε τη σέντρα και ο Τζέκος που είχε περάσει στη θέση του Ντεμπελέ με κεφαλιά νίκησε τον Λαζαρίδη.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σπύρος Μπαξεβάνος στο 52' πέρασε στον αγώνα τον Τιάγκο Σίλβα στη θέση του Ψιάνου, προκειμένου ο Κισσαμικός να γίνει πιο επιθετικός. Οι «κυανόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του ματς, όμως η Αναγέννηση με καλή αμυντική λειτουργία κατάφερνε να κρατήσει μακριά τους όποιους κινδύνους. Μέχρι το... 90'+1', οπότε ο Μαρτίνεθ έβγαλε την ασίστ στον Δημήτρη Τσερκέζο και αυτός με σουτ σκόραρε το τέρμα... παραμονής

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 17' Μίλιτς, 90'+1' Τσερκέζος - 39' Τζέκος

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Ψιάνος (52' Τιάγκο Σίλβα), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (67' Νικόλτσης), Μίλιτς (75' Μάντζης), Στογιάνοφ.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτη, Καραγιάννης, Μάιγκα, Ζδράβος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (38' Τζέκος), Μπιτέλης, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης (77' Ντάνκουα), Κρητικός (38' λ.τρ. Τσόπελας), Ντιατά.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Νικολαδός (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep