Γκρέμισε το κάστρο με βολίδα

Ο «κεραυνός» του Εμανουέλ Κονέ ήταν αρκετός για να περάσει με το «διπλό» από τον Εύοσμο ο Απόλλων Σμύρνης.

Μόνο στο ρετιρέ της Stoiximan.gr Football League και σε απόσταση τριών πόντων από τη 2η Λαμία και έξι από τον 3ο Άρη βρήκε η αυλαία της 22ης αγωνιστική τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χάρη στη... βολίδα του Εμανουέλ Κονέ στο 41' επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στη Super League.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι των «σταχυοφόρων», δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους με εξαίρεση ένα σουτ του Τριανταφυλλάκου στο 66' και έγιναν η πρώτη ομάδα που έφυγε νικήτρια από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα, διακόπτοντας ένα αήττητο σερί ενός χρόνου! Εξάλλου, οι «πράσινοι» είχαν χάσει για τελευταία φορά στο γήπεδό τους στις 26 Μαρτίου 2016 από την ΑΕΛ με το ίδιο αποτέλεσμα (0-1).

Ο Αγροτικός Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης απείλησε περισσότερες φορές (6-3 οι τελικές). Στο 11' και από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, ο Περογαμβράκης πάσαρε στον Πετρόπουλο και ο τελευταίος με γυριστό σουτ αστόχησε. Ο Ντάσιος στο 18' ανάγκασε τον Γιακουμή να διώξει σε κόρνερ και στο 27' ο Κονέ είχε την... πρώτη προειδοποιητική βολή με εκτέλεση φάουλ.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 41'. Ο Περογαμβράκης πάσαρε στον Κονέ και ο Αφρικανός με «βολίδα» εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα.

emm

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, αλλά πλην του καλού σουτ του Τριανταφυλλάκου στο 66' δεν ανησύχησαν τον Χιώτη. Αντίθετα, στο 74' ο Σιατραβάνης έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ με σουτ. Στο 80' οι «σταχυοφόροι» θα μπορούσαν να κερδίσουν δεύτερο διαδοχικό κόρνερ, όμως ρέφερι και επόπτης δεν είδαν ότι η μπάλα από εκτέλεση του Τάι βγήκε έξω από τα πόδια του Πετρόπουλου.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και ο Απόλλων Σμύρνης πήρε εύκολα και δίκαια το εκτός έδρας τρίποντο. Όσο για τον Αγροτικό; Έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας μετά από 15 αγωνιστικές.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 41' Κονέ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος, Βουτσιάς (87' Πάλλας), Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (83' Θεοδωρίδης), Μέρντοβιτς (65' Γκέσιος), Φελίπε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (75' Κύργιας), Σιατραβάνης, Κονέ, Περογαμβράκης (63' Ομπόντο), Πετρόπουλος (88' Αλμπάνης).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Καραλής, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep