Άλμα... Αναγέννησης

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρήκε απάντηση στο γκολ του Αιγινιακού και έκανε βήμα παραμονής, επικρατώντας 2-1.

Ματς... μισή παραμονή χαρακτήριζαν στην Αναγέννηση Καρδίτσας αυτό της Τετάρτης (22/03) με τον Αιγινιακό. Οι Θεσσαλοί ήθελαν όσο τίποτα το τρίποντο για να κρατήσουν διαφορά επτά πόντων από τη ζώνη υποβιβασμού και εν τέλει τα κατάφεραν. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας προερχόμενη από τη νίκη (1-0) σε βάρος της Σπάρτης, παρατάχθηκε με ανεβασμένη ψυχολογία και το πάλεψε όσο μπορούσε παρά τις απουσίες. Δεν κατάφερε, όμως να πάρει έστω τον πόντο...

Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το γρήγορο γκολ και στο 33' κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Χαλκιαδάκης έκανε τη σέντρα και ο Τσιλούλης με σουτ νίκησε τον Τόλιο για το 1-0. Στο 5' οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει ευκαιρία με τον Παπουτσογιαννόπουλο και μετά το τέρμα που δέχτηκαν, δεν δημιούργησαν τη μεγάλη φάση. Ωστόσο, ο τεχνικός, Γιάννης Βλάχος ρίσκαρε, περνώντας στον αγώνα τον Μπουρντουζάν.

Η ισοφάριση για την ομάδα της βόρειας Πιερίας ήρθε σε κομβικό σημείο, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51'. Ο Γιαζιτζόγλου σε μία από τις πολλές σέντρες του βρήκε τον Φασίδη και εκείνος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Η θεσσαλική ομάδα έβγαλε αντίδραση και οκτώ λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Αυτή τη φορά ήταν ο Δημόπουλος που σέντραρε και ο Ντιατά με κεφαλιά νίκησε τον Τόλιο.

Η ΑΣΑ βρέθηκε με αυτό τον τρόπο επτά πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ ο Αιγινιακός δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο «Ελ Πάσο» και βρίσκεται τρεις πόντους μακριά από τη 14η θέση.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 33' Τσιλούλης, 59' Ντιατά - 51' Φασίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (56' Σμίλτος), Χαλκιαδάκης (70' Καραγιάννης), Τσιλούλης, Ντιατά, Μπιτέλης, Κρητικός (77' Ντάνκουα).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Γιοσανγκίμ (46' Μουκίδης), Ζούρκος, Γκατσολάρι (36' Μπουρντουζάν), Ζγκούρη, Φασίδης (75' Μήλιος).

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep