Βαθμός «χρυσάφι» στη Σπάρτη

Ο Κισσαμικός άντεξε την πίεση και πήρε τον βαθμό (0-0) απέναντι στη Σπάρτη που φωνάζει για τη διαιτησία.

Με άγριες διαθέσεις παρουσιάστηκε απέναντι στη Σπάρτη ο Κισσαμικός, όμως η ομάδα των Χανίων άντεξε την πίεση και κατάφερε να πάρει τον πόντο (0-0) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, φωνάζουν για ένα πέναλτι στο 55', με τον Μπουντόπουλο να ανατρέπεται, τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, αλλά να αλλάζει απόφαση μετά από συμβουλή του επόπτη! Συγκεκριμένα, ο ρέφερι είδε παράβαση, όμως ο βοηθός του θεώρησε πως η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να δοθεί φάουλ.

Οι Λάκωνες είχαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στην επικράτηση, αλλά διαμαρτύρονται και για τις 8 κίτρινες που είδαν οι ποδοσφαιριστές τους, τη στιγμή που είχαν την πρωτοβουλία. Καλές στιγμές είχε και ο Κισσαμικός. Στο 13' ο Ηλιόπουλος με σουτ δεν μπόρεσε να απειλήσει και λίγα λεπτά μετά ο Μελίσσας έσωσε την εστία του σε κεφαλιά του Παντελάκη. Μεγάλη ευκαιρία για τη Σπάρτη στο 25', όταν ο Μπουγαΐδης έδιωξς πάνω στη γραμμή τη μπάλα σε πλασέ του Αναστασάκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και οι «κυανέρυθροι» έχασαν την ψυχραιμία τους όταν στο 55' δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ τους. Στο 87′ ο Μελίσσας κράτησε το μηδέν για την ΑΕ Σπάρτη καθώς απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα σε σουτ του Στογιάνοφ, με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να βλέπει την πίεσή της να μην φέρνει αποτέλεσμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Λώττας (86’ Οικονομόπουλος), Ροβίθης (59’ Φράγκος), Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος (64’ Αναστασόπουλος), Αναστασάκος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Μπουγαΐδης (28’ λ.τ. Γκούμας), Παντελάκης, Μαρτίνεθ, Στογιάνοφ, Τιάγκο, Κίκε (73’ Μάντζης), Νικόλτσης (65’ Μίλιτς).

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Χουλιάρας (Αιτ/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep