Logo
Print this page

Ισοπαλία, φωνές και ένταση

Το 0-0 της Ελευσίνας με τη Λαμία δεν είχε θέαμα, αλλά είχε πάθος, σκληρές άμυνες, κακή διαιτησία και ένταση μεταξύ των οπαδών.

Αν έβλεπε κάποιος την αναμέτρηση Πανελευσινιακός - Λαμία χωρίς να γνωρίζει την βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων, σίγουρα δεν θα στοιχημάτιζε πως η Λαμία βρίσκεται 2η και η Ελευσίνα έχει μειωμένες πιθανότητες για παραμονή. Η εικόνα των δύο αντιπάλων στο γήπεδο δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό στους 500 περίπου θεατές που ήταν στο γήπεδο, εκτός από την αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό και κάποιες ιδιαίτερες στιγμές έντασης ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της με τον τρόπο που συνηθίζει φέτος, έκανε ελάχιστες συνδυασμένες προσπάθειες και οι μοναδικές της απειλές ήταν με γεμίσματα, ή σουτ εκτός περιοχής. Από την άλλη, η Ελευσίνα, σίγουρα, δεν έχει την ικανότητα να δημιουργήσει και το γκολ είναι αυτό που της λείπει, αλλά αυτή τη φορά εκτός από την μπάλα, ο Πρίντεμπς ταλαιπώρησε και τους αντιπάλους του.

Όσο κυλούσε ο χρόνος υπήρχε εκνευρισμός και για τις δύο ομάδες. Εκνευρισμός που αυξανόταν για τη Λαμία όσο δεν ερχόταν το γκολ και για την Ελευσίνα με τα πολλά μικρά λάθη που έκανε ο διαιτητής και ο πρώτος βοηθός.

Στο τέλος είδε κόκκινη κάρτα ο Τζόκιτς, γιατί χτύπησε άνθρωπο από το ιατρικό επιτελείο της Ελευσίνας που μπήκε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε πεσμένο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Η ένταση ανάμεσα στους οπαδούς είχε διακυμάνσεις, με πολλές προκλήσεις ανάμεσα τους, ενώ εκτός από καθίσματα εκτοξεύθηκαν και νερά – καφέδες.

Το 0-0 δεν έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν μόνοι στο ρετιρέ, ενώ ο Άρης μείωσε την απόσταση στους έξι πόντους. Όσο για τους «σταχυοφόρους»; Παραμένουν στο -9 από τις θέσεις σωτηρίας και βλέπουν κάθε αγωνιστική τις ελπίδες παραμονής να μειώνονται.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ: 85’ Τζόκιτς

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος (70΄ Ζέλιος), Αρναούτογλου, Κολόκας (80’ Καμπούρης), Τσούπρος, Γραικός, Κρισμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Νίασον, Πρίντεμπς, Ακούζιε (59΄ Σταματάκης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Ρότσα, Παπαργυρίου (85’ Τσούκαλος), Αναστασιάδης, Κοτσώνης (70’ Καραγιάννης), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Ντουρμισάι (53’ Τσόβιτς).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Σταματάκος (Λακωνίας)

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 23:54
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr