Χαστούκι ΑΟΧ στο Μενίδι

Ο ΑΟ Χανιά πέρασε (2-1) από την έδρα του Αχαρναϊκού και τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες. Επεισόδια μετά το φινάλε.

Με το διπλό απέδρασαν τα Χανιά από το Μενίδι. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη επικράτησε με 2-1 του Αχαρναϊκού σε ένα κακό παιχνίδι, στο οποίο παρόλα αυτά επιτεύχθηκαν τρία τέρματα. Έτσι οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις ήττες, πανηγύρισαν εκτός έδρας τρίποντο μετά από 1,5 μήνα (1-3 στην Ελευσίνα) και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τον Αχαρναϊκό που συνεχίζει να παραπαίει.

Ο νέος προπονητής, Γιώργος Μαραντάς δεν μπόρεσε να επαναφέρει τους «πράσινους» στα θετικά αποτελέσματα και βλέπει τη νέα του ομάδα με την πορεία που έχει χαράξει να κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, μετά το φινάλε ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων... Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα.

Οι Μενιδιάτες γνώρισαν την 11 ήττα τους στα τελευταία 13 παιχνίδια και πλέον, βλέπουν πως το μέλλον τους στο πρωτάθλημα μοιάζει δυσοίωνο. Τα πολλά προβλήματα σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο είναι εμφανή, με τον Γιώργο Μαραντά να μην μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στο ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου.

Στο 42’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρσελίνο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σταματής με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα και στο 74’ ο Δαμιανάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα το οποίο έφερε τον ΑΟΧ στο +9 από τη ζώνη υποβιβασμού τους Κρητικούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 42’ Μαρσελίνο- 45+1’ Σταματής, 74’ Δαμιανάκης

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης (83’ Σταμούλης), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Μαρσελίνο (62’ Λύρας), Τζέφερσον, Ζαχαρός (80’ Μεζίνι).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Τσουκάνης, Βασιλείου, Λάσκαρης (60’ Ντούμος), Δρίζης, Φουρλάνος, Σταματής (93’ Αφράτης), Βάκενβαϊ, Αποστολόπουλος (76’ Κοζάκης).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Σιδέρης, Οικονόμου (Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep