Δίκαιη μοιρασιά

Πανσερραϊκός και Καλλιθέα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στις Σέρρες.

Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη αν και προηγήθηκε από το 12’ με γκολ του Βοσκόπουλου, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Είχε και δοκάρι στο 5' με τον Κανούλα, αλλά δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Απεναντίας, η Καλλιθέα ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45άλεπτο και δίκαια έφθασε στη ισοφάριση με τέρμα του Κρεββατά στο 50’.

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς να πάρει το τρίποντο μετά την ήττα (3-0) από τα Τρίκαλα. Από την άλλη, η Καλλιθέα πήρε σημαντικό πόντο στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες.

Δυνατά μπήκε ο Πανσερραϊκός στο ματς. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 5' όταν ο Πινιώτης με λάθος γύρισμα έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σταυριανού. Τελικά, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Βοσκόπουλου στο 12’. Έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Γκούρτσα στο 17’.  Δεν απειλήθηκε από την Καλλιθέα, η οποία ισορρόπησε το ματς στα τελευταία λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλιθέα απείλησε με το… καλημέρα, στο 48’, όταν ο Μπέλης εκτέλεσε το φάουλ, όμως ο Ρίστιτς έδιωξε σε κόρνερ. Δεν συνέβη το ίδιο, στο 50’, όταν ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κρεββατάς με κεφαλιά νίκησε τον Σέρβο τερματοφύλακα και έφερε το ματς στα ίσα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1

ΓΚΟΛ: Βοσκόπουλος (12’)- Κρεββατάς (50’)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φούσου (74’ Τσούτσης), Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κανούλας (59’ Πόζογλου), Γκούρτσας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Σταμόπουλος, Πινιώτης (53’ Κατσικογιάννης), Ταλέντο (70’ Σταματάκος), Κρεββατάς (72’ Γουόρντεν), Μπέλης, Σμυρλής.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Τζιώτζιος (Θράκης)

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 02:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep