Βαθμός-υπέρβαση στον Εύοσμο

Ο Παναιγιάλειος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον αήττητο στην έδρα του Αγροτικό Αστέρα.

Ο Παναιγιάλειος των πολλών απουσιών κατάφερε να φύγει από τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Εύοσμο, μένοντας στο 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα στην κυριακάτικη (19/03) αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Οι Αιγιώτες ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει τη νίκη μακριά από το γήπεδό τους, ωστόσο κατάφεραν να σταθούν όρθιοι απέναντι στους «σταχυοφόρους» και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας σε απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ελάχιστες οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να απειλούν και να ανοίγουν το σκορ στο 33ο λεπτό. Μόλις στο 1ο λεπτό ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Γιακουμή, αλλά ο Κρητικός, που πήρε την μπάλα από τον Ντέμο, σημάδεψε το δοκάρι, με τον κίνδυνο να απομακρύνεται για τους «σταχυοφόρους».

Στη συνέχεια της αναμέτρησης η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη ανέβασε στροφές και κατάφερε τελικά να κάνει το 1-0 στο 33’ με τον Τριανταφυλλάκο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να σουτάρει εύστοχα από τα δεξιά.

Η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε εμφανώς στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ. Μάλιστα ο ρυθμός άλλαξε ιδιαίτερα μετά το γκολ του Παναιγιάλειου στο 73’ με την κεφαλιά του Κρητικού, με το ματς να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον Αγροτικό, που μετρά πλέον 8 νίκες και 3 ισοπαλίες στον Εύοσμο, να πηγαίνει στους 37 και τον Παναιγιάλειο στους 28.

Να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα οι Ηλίας και Δημήτρης Θεοδωρίδης βράβευσαν για την προσφορά του στον σύλλογο τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Μπάμπη Κουστερίδη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 33’ Τριανταφυλλάκος – 73’ Κρητικός

Δοκάρι: 1’ Κρητικός

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος (80’ Βουτσιάς), Γκότοβος, Αργυρίου, Βαφέας, Τάι (57’ Γκέσιος), Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Μέρντοβιτς (70’ Ουνγιαλίδης), Φιλίπε.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Μπούζας, Τρίγκας, Γκούφας (81’ Τσότρας), Τσιλιγκίρης (68' Ταουσιάνης), Κρητικός, Παπαδόπουλος, Νταγκεστάνι, Μπρους (46’ Βουτσιώτης).

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας), Βοηθοί: Ζέρβας (Πιερίας), Κελεσίδης (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep