Από την κόλαση στον παράδεισο!

Στο 95' ο Μπράνα Ίλιτς γλίτωσε τον Άρη από το κάζο στη Μυτιλήνη!

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League στη Μυτιλήνη μεταξύ της Καλλονής και του Άρη. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν σαν ίσοι προς ίσους τους Θεσσαλονικείς, κρατούσαν το πολύτιμο 0-0 έως το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Μπράνα Ίλιτς λύτρωσε την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου στο 95'! Ο Σέρβος μετά από ψαλίδι του Ανάκογλου, έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά διαμόρφωσε το 0-1!

Ο Άρης με την 4η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα μείωσε στους 6 πόντους τη διαφορά από τη Λαμία, η οποία την ίδια ώρα έμενε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό. Αντίθετα, η ήττα αυτή για την Καλλονή που πάλεψε όσο μπορούσε, ήταν ό,τι χειρότερο για την ίδια, καθώς όλοι οι διεκδικητές της παραμονής πήραν βαθμό ή βαθμούς.

Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Ίλιτς έχασε την πρώτη ευκαιρία για τον Άρη, πλασάροντας άουτ από πλάγια θέση. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 8' με τον Σισέ, όμως το σουτ του Αφρικανού ήταν άστοχο παρότι προηγήθηκε ωραία ενέργεια. Με τη συμπλήρωση 22 λεπτών οι δύο προπονητές αναγκάστηκαν να αναπροσαρμόσουν το πλάνο τους, καθώς στο 19' αποχώρησε τραυματίας ο Μπαργκάν και στο 22' ο Σισέ.

Ο νεοεισελθών Καπνίδης στο 25' θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, αλλά έπεσε στην περιοχή μετά από κάθετη πάσα του Τάτου. Οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο βρήκαν αντίσταση από την ομάδα της Καλλονής, αλλά στο 42' είδαν τους «κυανέρυθρους» να χάνουν ευκαιρία με τον Αγριμάκη, που βρέθηκε τετ α τετ με τον Διούδη. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Άρη να έχει την κατοχή (52% - 48%), αλλά και περισσότερες τελικές προσπάθειες (7-4).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή πήγε το ματς όπως ήθελε. Όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά ήταν εκείνη που έφτανε περισσότερες φορές έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων. Αξιοσημείωτη φάση, πάντως, δεν υπήρξε έως το 79', οπότε οι Ίλιτς, Τάτος συνεργάστηκαν και ο Παπαδόπουλος παραχώρησε κόρνερ στο σουτ του δεύτερου. Εν τέλει η λύτρωση για τον Άρη ήρθε στο 90'+5' με τον Σέρβο επιθετικό, το γκολ του οποίου έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς από τα μέλη της αποστολής, αφού άπαντες μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 95' Ίλιτς

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (78' Αποστόλου), Σισέ (22' Αγριμάκης), Σοφιάνης (88' Τζελίδης).

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ρόβας (70' Παυλίδης), Τάτος, Πίτου, Ντούνης (65' Ανάκογλου), Μπαργκάν (19' Καπνίδης), Ίλιτς.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Μήταρης (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep