Δίκαιη νίκη... ελπίδας

Ανώτερος ο Αιγινιακός, νίκησε 1-0 τη Σπάρτη και ελπίζει ακόμη!

Η ομάδα του Γιάννη Βλάχου κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Σπάρτης χάρη σε αυτογκόλ του Γιαννίτση στο 83’. Σημείωσε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες παραμονής στην Football League, έχοντας 18 βαθμούς στην 15η θέση. Από την άλλη, η Σπάρτη γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα μετά από εκείνη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας έβγαλε πάθος, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το τρίποντο, αφού μόνο αυτό θα την κρατούσε ζωντανή και, μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της είχαν στο ενεργητικό τους αρκετές τελικές προσπάθειες, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για μία περίπτωση πέναλτι.

Ανώτερος ήταν ο Αιγινιακός στο πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Λιόλιο (9’), Γκατσολάρι (17’), Πασαλίδη (27’). Από την άλλη η Σπάρτη προσπάθησε να απειλήσει οργανωμένα, αλλά δεν έχασε την κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, έγινε παιχνίδι, κυρίως κέντρου. Ο Αιγινιακός ευτύχησε να σκοράρει, όταν ο Ζούρκος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και στην προσπάθειά του να διώξει, ο Γιαννίτσης σημείωσε το αυτογκόλ στο 83’. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα πέναλτι, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για τα πολλά λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο ρέφερι. Όπως έλεγαν στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, το ματς έληξε στο... 99'. 

Το φινάλε, πάντως, βρήκε τους «κυανόλευκους» στο -2 από τις θέσεις σωτηρίας και είναι βέβαιο ότι η δεύτερη φετινή νίκη θα αναπτερώσει το ηθικό για τη μάχη της σωτηρίας. Η Σπάρτη από την άλλη πλευρά έχει εδραιωθεί στην 7η θέση, αλλά είδε την απόσταση από τον Αγροτικό Αστέρα να αυξάνεται στους έξι πόντους.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- ΣΠΑΡΤΗ: 1-0

ΓΚΟΛ: Γιαννίτσης (83’, αυτ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (60’ Γιοσανγκίμ), Φασίδης (66’ Σκραπάρας), Ζγκούρη, Μπουρντουζάν (76’ Μήλιος).

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Κοτσαρίδης (72’ Παπαχρήστος), Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Σιώπης, Οικονομόπουλος, Λώττας (63’ Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Ροβίθης, Κατσίκης (75’ Αναστασόπουλος).

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep