Επέστρεψε με Γκαλίτσιο!

Η Σπάρτη νίκησε δύσκολα 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Σπάρτη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έστω και δύσκολα, αφού επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Γκαλίτσιος στο 88’.  Οι Σπαρτιάτες επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ η θεσσαλική ομάδα, που έκανε καλό παιχνίδι, γνώρισε την ήττα έπειτα από δύο σερί αγώνες, όπου μετρούσε μόνο νίκες.

Η Σπάρτη, που εγκλωβίστηκε στο χώρο του κέντρου, είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα πέραν της φάσης του 19’, όταν ο Φράγκος αστόχησε σε τετ α τετ με τον Πρίφτη. Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε καλή αμυντική λειτουργία και μάλιστα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 33’, με το σουτ του Μπλέντι.

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου, ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε πιο επιθετικά, όμως η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε καλή αμυντική λειτουργία. Έγινε παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να έχουν και πάλι από μία φάση στο 57’ και 58’ αντίστοιχα. Ο Κρητικός έπιασε το σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ηλιόπουλου. Τελικά, η άμυνα των Θεσσαλών διασπάστηκε στο 88’, όταν ο Μπουντόπουλος τρίπλαρε, γύρισε στο πρώτο δοκάρι στον Αναστασάκο και ο Γκαλίτσιος που ήταν τελικός αποδέκτης έσπρωξε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα σχεδόν πάνω από τη γραμμή.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα μπορούσε να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας στο 97’, όταν ο Τζέκος σούταρε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μελίσσα.

ΣΠΑΡΤΗ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0

Σκόρερ: Γκαλίτσιος (88')

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΠΑΡΤΗ  (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γιαννίτσης (46’ Λώττας), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Κατσίκης (46’ Μπουντόπουλος), Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Φράγκος (66’ Μπανούσης), Αναστασάκος.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Τσιλούλης, Μπλέντι (45’ Καραγιάννης), Ντιατά (75’ Τζέκος), Μπιτέλης, Κρητικός (68’ Υφαντής).

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)

Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

 

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep