Διπλό… στις αντεπιθέσεις

Ο Αγροτικός Αστέρας πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στην Καλλιθέα χάρη στην ικανότητά του να τελειώσει τις αντεπιθέσεις.

Η τακτική της κόντρας επίθεσης έδωσε ακόμη τρεις βαθμούς στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, η οποία άντεξε στα διαστήματα πίεσης της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο» και με σωστά τελειώματα κατάφερε να επικρατήσει με 2-1. Ήταν η 3η εκτός έδρας νίκη για τους «σταχυοφόρους» που έβαλαν σε μεγάλους μπελάδες την αθηναϊκή ομάδα.

Η Καλλιθέα ήταν εκείνη που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησε σωστά στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Μετά από αυτή την πίεση ο Αγροτικός ισορρόπησε το παιχνίδι, έβγαλε κάποιες σωστές επιθέσεις, αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε την άμυνα των γηπεδούχων μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η γηπεδούχος μπήκε καλύτερα, προσπάθησε, αλλά οι κλεισμένοι χώροι δεν άφησαν περιθώρια για σημαντικές ευκαιρίες. Αυτή η φλυαρία, κυρίως με εκφραστή τον Μπέλη έφερε αρκετά λάθη και αντεπιθέσεις που έγιναν γκολ από τον Τριανταφυλλάκο στο 70ό λεπτό.

Ο Μασέδο Τζούνιορ ήταν αυτός που έδωσε πνοή στο κέντρο των «κυανόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδό του και εκείνος που με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε στο 80ό λεπτό. Λίγο αργότερα, όμως, ένα λάθος από τον Μπέλη στη μεσαία γραμμή έδωσε ευκαιρία για αντεπίθεση σε ανοργάνωτη άμυνα που έφερε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Ευόσμου με σουτ του Φιλίπε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2
  • ΣΚΟΡΕΡ: 80΄ Μασέδο - 70’ Τριανταφυλλάκος, 85’ Φιλίπε
  • ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη, Κατσικογιάννης (72’ Μασέδο), Τσίπρας, Σταματάκος (87΄ Ηλιάδης), Μπέλης, Γουόρντεν (65’ Σμυρλής)
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι (74’ Γκέσιος), Τριανταφυλλάκος, Πάτο (88’ Θεοδωρίδης), Φιλίπε, Ουνγιαλίδης (62’ Μέρντοβιτς).
  • ΔIAITHTHΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Πυργάκης (Κορινθίας), Αναστασάκης (Χανίων)
Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep